Javier Bardem katliama sessiz kalmadı, işte Gazze mektubu

Javier Bardem katliama sessiz kalmadı, işte Gazze mektubu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dünyaca ünlü oyuncu aynı zamanda Penelope Cruz eşi Javier Bardem katliama sessiz kalmadı. Ünlü yıldız mektubunda, İsrail'i soykırım yapmakla suçladı.

İsrail'in Gazze'ye yapmış olduğu ve şuana kadar 1158 Filistinlinin öldüğü korkunç operasyonlara dünya yıldızları sessiz kalmıyor. Bunlara son örnekte aynı zamanda bir baba olan Javier Bardem'den geldi. Bardem Gazze için mektup yazdı. Ünlü Hollywood yıldızı Javier Bardem, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını eleştiren bir mektup yazdı. Ünlü yıldız mektubunda, İsrail'i soykırım yapmakla suçladı.Dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Javier Bardem, İsrail'in Gazze saldırısını ve operasyona ses çıkarmayan Batılı ülkeleri sert bir dille eleştiren bir açık mektup kaleme aldı: Evet Avrupalıyım ve AB'nin sessizliğinden utanıyorum...Diken.com.tr'nin haberine göre, Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Javier Bardem, İsrail'in Gazze saldırısını ve operasyona ses çıkarmayan Batılı ülkeleri sert bir dille eleştiren bir açık mektup kaleme aldı. Bardem, eldiario.es sitesinde yayımlanan açık mektubunda İsrail'in eylemlerini açıkça ' soykırım ' diye niteleyip, ' Avrupa Birliği'nin sessiz kalması nedeniyle utanç duyduğunu ' belirtti.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...