Çok çocuklu babalar

Çok çocuklu babalar

MAGAZİN Haberleri

"Üç çocuk" yeni teşvik edilmeye başlandı ama ünlü isimler çok önceden bunu yerine getirdi bile.

Filmleriyle, şarkılarıyla, şovlarıyla ekranlardan hayatımıza giren ünlü isimler, özel hayatlarında kalabalık aileyi tercih ediyor. Özellikle bir kaç defa evlenen eski topraklar, bol bol çocuk sahibi oldu. İşte onlardan öne çıkan isimler...

M. ALİ ERBİL
5 DEFA NİKAH MASASINA OTURDU nbsp;
Eşleri ve çocuklarıyla magazin gündemini sürekli meşgul eden Mehmet Ali Erbil, beş defa nikah masasına oturdu. 1980'de ilk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yapan Erbil'in bu evlilikten Sezin ismini verdiği bir kızı oldu. Daha sonra 1985'te boşandığı Kamiloğlu ile bir defa daha evlendi. Erbil, ardından manken Nergis Kumbasar ile 20 Ağustos 1989'da dünyaevine girdi. Bu evliliğin ilk meyvesi 1995'te geldi; Yasmin doğdu. Bu mutlu tablo 7 yıl sürdü. Erbil, dördüncü defa nikâh masasına oturduğunda tarihler 2001'i gösteriyordu. Bu defa yanında Sedef Altuntaş vardı. 1.5 yıl sonra yuvası yine dağıldı. Erbil, en son Tuğba Coşkun ile 30 Nisan 2005'te evlendi. 3 Temmuz 2006'da Ali Sadi dünyaya geldi. Ancak bu evlilik de 2011'de sonlandı.


İBRAHİM TATLISES
6+1 çocuk sahibi
İbrahim Tatlıses'in Adalet Tatlı'dan bir oğlu iki kızı, Perihan Savaş'tan bir kızı, Derya Tuna'dan bir oğlu ve Ayşe Yıldız'dan bir kızı toplamda 6 çocuğu bulunuyor. İbrahim Tatlıses'in 1988'de Dilan isminde bir kız çocuğu dünyaya gelmiş. Dilan babasının Tatlıses olduğunu 15 yaşında öğrenmiş. İbo kendisine çok benzeyen kızını sadece bir kere görmüş. Bir dönem FOX TV'de yayınlanan "Su Gibi" programında solist olan Dilan Çıtak, canlı yayında iddiasını Türkiye'ye ilan edince gündeme bomba gibi düş-müştü. Bunun üzerine Tatlıses'ten bir açıklama gelmişti: Eşim Ayşegül çok yakında doğuracak. Bu doğum işi geçsin, Dilan'ı nüfusuma alacağım ve çıkıp açıklayacağım... Ama hâlâ o açıklama gelmedi.

FERDİ TAYFUR
4 HANIM 5 ÇOCUK nbsp;
32 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır'la ayrıldıktan sonra Marmaris'te Habibe Ünyani Demir ile yeni bir hayata başlayan Ferdi Tayfur'un son çocuğu 3 yaşında. Resmi nikâhının hâlâ ilk eşi Zeliha Hanım'da olduğunu belirten Tayfur, "Necla Hanım'a yapmadığım resmi nikâhı Habibe Hanım'a da yapmadım. Çünkü benim nikâhım Zeliha Hanım'da. Ben Adanalıyım ve bizim oralarda söz bir kere verilir" diye konuştu. İlk eşi Zeliha Hanım'dan 2, Necla Nazır'dan 1 kız evladı bulunan ünlü sanatçının yıllar önce kendisinin bile varlığından haberdar olmadığı 1 oğlu daha var. Tayfur, Timur isimli oğlunu nüfusuna geçirdi.

İZZET YILDIZHAN
5 ÇOCUKLU SANATÇI nbsp;
Diyarbakır'da dünyaya gelen İzzet Yıldızhan, bir kebapçıda çırak olarak çalışırken müzik dünyasına atıldı. Yıldızhan'ın bir çocuk babası olduğu biliniyordu. Ancak türkücünün tam 5 çocuğu ve 3 eşi olduğu ortaya çıktı. nbsp;Şarkıcı, bu evlatlarını 2009 yılının şubat ayında nüfusuna aldı.

BÜŞRA KAMIŞ nbsp;/ TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...