Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü futbolcu Beckham, Türk modacıyı seçti

/ Kaynak: AA
Ünlü futbolcu Beckham, Türk modacıyı seçti

MAGAZİN Haberleri  / AA

Dünyaca ünlü İngiliz futbolcu Beckham, düzenleyeceği defilenin konseptini Türk tasarımcı Zeynep Kartal'ın belirlemesini istedi

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, David Beckham tarafından, dünyada çok az kişide bulunan "situs ambiguus" (İç organların karın ve göğüs içinde ters yerleşimi) hastalığıyla mücadele eden 19 yaşındaki Kirsty Howard yararına 9 Ekim'de bir defile yapılacağını belirtti. Bu defile için Beckham'ın kendisiyle çalışmak istediğini ifade eden Kartal, daha önce Bekcham'la böyle bir çalışması olmadığını, ancak birçok İngiliz ünlü tarafından tercih edildiği ve defileleri İngiltere'de bilindiği için kendisine teklif sunulmuş olunabileceğini söyledi.
-Geceye siyah ve beyazla damga vuracak
Kartal, Şubat ayında Londra Moda Haftası'nda (LFW) yaptığı defile konseptinin "Hollywood Glamour" (Hollywood'un Göz Kamaştırıcılığı) olduğunu ve bu defilenin konseptinin, Beckham tarafından düzenlenecek defile için tercih edildiğini kaydederek, "Organizatör, yardım defilesinin konseptinin benimkiyle aynı olmasına karar vermiş ve hemen beni arayıp, böyle bir projeleri olduğunu ve defileyi benim yapmamı istediklerini belirtti" diye konuştu. Yardım gecesinde 24 parçalık, sadece siyah ve beyaz renklerden oluşan bir koleksiyon sergileyeceğini bildiren Kartal, koleksiyonda Hollywood ünlülerinin özel gecelerde, ödül törenlerinde, davetlerde giyebileceği ve kendilerini çok özel hissedecekleri tasarımların yer aldığını ifade etti.
Tasarımcı Kartal, daha önceki çalışmasının böyle bir gece için tercih edilmesinin gurur verici olduğunu ve Beckham ile de defilede biraraya geleceklerini dile getirdi.
-"Kylie Minogue, birkaç hafta önce 2 elbisemi aldı"
Kartal, tasarladığı kıyafetlerin birçok ünlü tarafından alındığını, bazı ünlü dizi filmlerinde kostümlerinin kullanıldığını belirtti.
Son olarak Avustralyalı ünlü şarkıcı Kylie Minogue'un, konseri için koleksiyonundan 2 elbise alındığına işaret eden Kartal, "Tasarımlarımı giymesini istediğim ünlülerin başında ülkemizden HülyaAvşar ile Arzu Sabancı, yabancılardan ise Kate Middeleton geliyor. Türkiye'de ise en çok Derin Mermerci, Arzu Sabanci ve Feryal Gülman'ın giyim tarzını beğeniyorum. Ayrıca tasarımlarını ve çizgilerini beğendiğim Türk ve yabancı modacılar arasında Vural Gökçaylı, Arzu Kaprol, John Galliano ve Balenciaga başı çekiyor" diye konuştu.

MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...