Engin Altan Düzyatan'ın düğününün perde arkası

Engin Altan Düzyatan'ın düğününün perde arkası

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar dünya evine girdi.

Muhteşem bir organizasyon ile düğünleri gerçekleşen Düzyatan ile Alkoçlar sahneden hiç ayrılmadılar. Engin Altan Düzyatan ile Kenan İmirzalıoğlu'yla karşılıklı göbek attılar. Ardından İmirzalıoğlu, yakın arkadaşı Engin Altan Düzyatan'la harmandalı oynadı. nbsp;Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar ile oyuncu Engin Altan Düzyatan, dün akşam Beykoz sahilinde Çubuklu 29'da gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi. Düğünden ilk kareyi Neslişah Alkoçlar Instagram hesabından paylaştı. Takipçileri çifte mutluluk dilerken, Alkoçlar'ın dantel ağırlıklı duvağı dikkat çekti. Çiftin nikâh şahitliklerini Şadan Kalkavan, Atilla Özhamarat, Alpay Düzyatan ve Basri Vardarlı yaptı. Nikah memurunun sorusuna Neslişah Alkoçlar "Sonsuza kadar evet" cevabını verirken, Engin Altan Düzyatan "Evet" demekle yetindi. Nikah sonrası çift basın mensuplarına poz verdi.
Engin Altan Düzyatan'ın düğününün perde arkası



TWİTTER'DA TT OLDULAR
Ünlü çiftin düğünü gerçekleştiği sırada ise Türkiye'nin gündemi ise bir anda değişti ve Engin Altan'ın eski nişanlısı Özge Özpirinçci Twitter'da TT listesine birinci sıradan girdi. Türk kızları Özpirinçci'ye destek mesajları yağdırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...