Tuğba Altıntop'dan Seda Sayan'a çok sert sözler

Tuğba Altıntop'dan Seda Sayan'a çok sert sözler

MAGAZİN Haberleri

Kısa süre önce geçirdiği kaza nedeniyle estetik operasyon geçiren Tuğba Altıntop, Seda Sayan'ın 'Onu sokakta görsem tanımam' sözüne sert yanıt verdi

Geçtiğimiz ay yazlıkta geçirdiği talihsiz kaza sonrasında yüzüne ve burnuna cam parçaları saplanan, bu yüzden de bir estetik operasyon geçiren Tuğba Altıntop'un yeni hali magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Adeta bambaşka biri haline gelen Altıntop hakkında hayranları "eski halinden çok farklı, sokakta görsek tanıyamayız" şeklinde yorumlar yaparken, benzer bir yorum da Seda Sayan'dan geldi.
Sunduğu programda "Onu yolda görsem ve kendisini bana tanıtmasa yeni haliyle tanıyamazdım" açıklaması yapınca Altıntop, Instagram hesabına yüklediği fotoğrafla Seda Sayan'a çattı.
Sayan'ın geçirdiği estetik operasyonları göstermek istercesine yıllar öncesine ait bir fotoğrafını yayınlayan Altıntop, "Ben sadece kırılmış burnumu yaptırdım, ya Seda Sayan. Sizce hangisi daha çok değişmiş" notunu düştü.
Tuğba Altıntop'dan Seda Sayan'a çok sert sözler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...