Caz Festivaline muhteşem final

/ Kaynak: DHA
Caz Festivaline muhteşem final

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Antalya'nın Alanya İlçe'sinde düzenlenen Uluslararası Caz Günleri'nin son gecesinde, Letonyalı sanatçı Daumants Kalnins ile Pınar Dönmez sahneye çıktı

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Alanya Caz Günleri', tarihi Kızılkule Meydanı önünde verilen son konserle tamamlandı. Etkinliğin son gününde sahneye ilk olarak Letonyalı müzisyen Daumants Kalnins çıktı. Yerli ve yabancı müzik severlere yaklaşık 1 saat boyunca konser veren Daumants Kalnins, ayakta alkışlandı. nbsp;
Daumants Kalnins'in ardından Pınar Dönmez sahneye çıktı. Konserine 'Manastırın Ortasında' adlı şarkıyla başlayan Dönmez, 'Hayata Evet' albümünden parçalar da seslendirdi. Türkçe ve yabancı şarkılar eşliğinde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Dönmez, konser alanındaki dinleyiciye müzik dolu bir gece yaşattı. Konser sonunda sanatçılara plaket ve çiçek verildi.


ÜNLÜ SANATÇILAR İZLEYİCİYLE BULUŞTU
4 gün süren 12'nci Uluslararası Caz Günleri'nde farklı ülkelerden müzisyenler yer aldı. Etkinliğin ilk günü olan 19 Eylül'de ünlü caz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman'dan oluşan trio sahne aldı. Kerem Görsev triosuna Amerikalı ünlü saksafon sanatçısı Ernie Watts da eşlik etti. 2'nci gün Litvanyalı caz sanatçısı Giedre ve Jazz Miniatures grubunun konser verdiği etkinliklerin 3'üncü günü ünlü müzisyen Arjantin asıllı gitarist Dominic Miller izleyiciyle buluştu.
Caz Festivaline muhteşem final
Caz Festivaline muhteşem final

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...