Güllerin Savaşı dizisinin kanalı değişiyor mu?

Güllerin Savaşı dizisinin kanalı değişiyor mu?

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı hakkında şaşırtan iddia...

Televizyongazetesi'nin haberine göre; Kanal D'de yazın başlayan, başrollerini Damla Sönmez'in, Barış Kılıç'ın ve Canan Ergüder'in paylaştığı, Medyapım imzalı 'Güllerin Savaşı' adlı dizinin bugün itibariyle çeşitli sitelerden, Twitter'dan ve Facebook'tan kanal değiştirebileceği dedikodularını almaya başladık.


Dedikodulara göre Kanal D, Medyapım imzalı Güllerin Savaşı adlı dizinin aldığı reytinglerden pek memnun değil. Bu yüzden diziyi pt2'ye atmayı bile düşünüyor. Fakat ben Medyapım'ın bu duruma izin vereceğini düşünmüyorum. Mesela Umutsuz Ev Kadınları'nda da Kanal D, Medyapım'a böyle yapmıştı. Kanal D, Umutsuz Ev Kadınları'nı birden pt2'ye atmıştı ve dizinin reytingleri baya bir düşmüştü. Bu durum Güllerin Savaşı'nda da olabilir.


Bu yüzden böyle bir durum olursa Medyapım, diziyi başka bir kanala verebilir bence. Bu kanalda büyük bir olasılıkla FOX olacaktır. Çünkü Medyapım'ın FOX'la arası son derece iyi. Dizi FOX'a geçerse Çarşamba'ları 19:45'de yayınlanabilir, benden demesi..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...