Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meryem Uzerli dünyaya açılıyor!

Meryem Uzerli dünyaya açılıyor!

MAGAZİN Haberleri

Meryem Uzerli, dünya televizyon patronlarıyla tanışmak için 13 Ekim'de Cannes'a gidiyor.

Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Meryem Uzerli'yi şimdilerde Cannes heyecanı sardı. Ünlü oyuncu, 13-16 Ekim tarihleri arasında Cannes'da yapılacak olan MIPCOM fuarına dünya televizyon patronlarıyla tanışmak için gidiyor. Dizi film ve program formatlarının pazarlandığı dünyanın en prestijli film pazarı olan MIPCOM'da Uzerli'ye yeni yapım şirketi 'O3 Türkiye'nin sahipleri eşlik edecek. Fuar için hazırlıklara çoktan başlayan Uzerli en şık haliyle organizasyonda hazır olacak.
nbsp;
Ekim sonu imza atıyor
nbsp;Meryem, Ekim ayının sonunda ise prensipte anlaştığı yeni yapım şirketi 'O3 Türkiye' ile imzaları atıyor. Yüzde 51'i Dubai merkezli MBC Grubuna, yüzde 49'u da Saner Ayar'a ait olan yapım şirketinde heyecan dorukta. Dubai'de görkemli bir imza töreni organize edecekler. Törene Türk dizilerinin yoğun ilgi gördüğü ülkelerden gazeteciler de katılacak. 1,5 yıl önce ansızın mesleğine ara verip, doğup büyüdüğü Berlin'de inzivaya çekilen Uzerli iş hayatına çok hızlı bir dönüş yapacak. nbsp;


Cannes'da başlayan yoğun iş temposu, Dubai'de imzalar atıldıktan sonra Türkiye'de devam edecek. Ocak ayının ilk haftası Türkiye'ye gelen Uzerli, ayağının tozuyla STAR TV'de yayınlanacak olan yeni dizisinin çekimleri için kolları sıvayacak. Meryem için bomba gibi dönüyor desek abartmış olmayız. ELLE Dergisi'ne çektirdiği fotoğraflara ve verdiği röportaja bakarsak Uzerli çok formunda. 7 ay gibi kısa bir sürede 14 kilo vermiş. Kalp kırıklığıyla ayrıldığı Türkiye'ye "Yeniden aşık olmaya hazırım" diyerek dönüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...