Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şener Şen'in övgüler yağdırdığı şehir

/ Kaynak: İHA
Şener Şen'in övgüler yağdırdığı şehir

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü sanatçı Şener Şen, fahri hemşehrisi olduğu Gaziantep şehrine övgüler yağdırdı.

Nar Sanat Derneği'nin organizasyonu, Tuğcan Otel, Umut Film ve Acarsan Holding'in katkılarıyla gerçekleştirilen Muhsin Bey filminin restore edilmiş yeni kopyasının gösterimi için Gaziantep'e gelen Şener Şen, Uğur Yücel ve yapımcı Abdurrahman Keskiner Gaziantep'e övgü yağdırdı.


Tuğcan Hotel Genel Koordinatörü Evren Tuğsuz ve Genel Müdürü Necmi Yılmaz'la uzun uzun sohbet eden Türk sinemasının ünlü aktörü Şener Şen, kendisinin aynı zamanda bir Gaziantepli olduğunu hatırlatarak, "Uzun yıllar süren İkinci Bahar dizisinden dolayı sık sık geldiğim Gaziantep'te, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan tarafından Gazianteplilerin fahri hemşehrisi ilan edilmiştim. Bundan dolayıdır ki benim bir yanım Gaziantepli" dedi.


Gaziantep'in önemli bir gastronomi kenti olduğuna dikkat çeken ünlü sanatçı Şener Şen, güzel bir espri ile Gaziantep mutfak kültürünün muhteşem yönünü ifade ederek, "Gaziantep'e gelenler için özellikle bir diyet merkezi kurulmalı. O kadar zengin ve geniş bir mutfağınız var ki, bir taraftan bu zengin mutfağın tadına bakılmalı diğer taraftan kilolardan kurtulmak için bu merkeze gidilmeli" diye konuştu.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...