Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Türüt'ün sözleri Volkan ve Davut'u çok kızdıracak!

İsmail Türüt'ün sözleri Volkan ve Davut'u çok kızdıracak!

MAGAZİN Haberleri

Karadeniz müziği denilince akla gelen ilk isimlerden olan İsmail Türüt, meslektaşı olan Davut Güloğlu ve Volkan Konak'a yüklendi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılan İsmail Türüt, Karadenizli meslektaşlarını eleştirdi. Türüt, "Beni onlarla karşılaştırmayın" dedi.


"İŞTE BÖYLE KASETİNİ KENDİN DİNLERSİN"
"Davut Güloğlu ile aranızda bir şey oldu mu?" sorusuna "Ben onun tarzına karşı çıktım. Öyle bir tarz yok. Karadeniz müziği orjinal okunur. Bu iş budur" cevabını veren Türüt, "Karadeniz'in pop starı olmadı mı?" sorusuna ise Davutoğlu'nu çok kızdıracak bir cevap verdi: "Popstar olursan kasetini böyle kendin dinlersin. Popu popçular yapsın. Ben anlamam bu işlerden."


"ONLAR NE ANLAR KARADENİZ'DEN"
Söz Volkan Konak'a geldiğinde ise aralarında fark olduğunu belirten Türüt, "Volkan ile beni kıyaslayamazsınız. Volkan bilir Karadeniz'den 5 türkü, ben bilirim 5 bin türkü. Benim yanımda onların konuşması olur mu? Onlar ne anlar Karadeniz'den? Onların tarzı Karadeniz değil " dedi. Karadeniz müziğinde tek olduğunu da savunan Türüt, bu işte iddialı olduğunu söyledi.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...