Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gülben Ergen'den Mustafa Erdoğan'a yanıt!

Gülben Ergen'den Mustafa Erdoğan'a yanıt!

MAGAZİN Haberleri

Kısa süre önce Erhan Çelik ile dünya evine giren Gülben Ergen Çelik'ten eski eşi Mustafa Erdoğan'a fotoğraflı bir yanıt geldi.

Erhan Çelik'le evlenen Gülben Ergen'den "Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamısını kabul edemem!" diyen eski eşi Mustafa Erdoğan'a dikkat çeken bir yanıt geldi. Ergen, İnstagram hesabından "Öfkeli insanın yüksek sesi ile mutlu insanın bilge sessizliği arasındaki farkın fotoğrafı" diye yazdı, bu fotoğrafı paylaştı:
nbsp;


Gülben Ergen'den Mustafa Erdoğan'a yanıt!





MUSTAFA ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cadde'ye konuşan Mustafa Erdoğan şunları söylemişti:
GÜLBEN şu ana kadar iyi bir anneydi. Önemli olan bundan sonra nasıl bir anne olacağı... Beni çocuklarım ilgilendirir. Gerisi herkesin kendi hayatı; mutluluklar dileriz...
ÇOCUKLARA olan sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir sapma olursa müdahale ederim. Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını ise kabul edemem!
(DAHA önce söylediği 'Asla evlenmem' sözü sorulunca) Büyük laf etmişiz. Nerede, ne zaman, ne olacağı belli olmaz. Şu an beceremiyorum bir ilişkiyi ama aşık olmak isterim...
(HAC konusu sorulunca) "Her nbsp;ne arar isen kendinde ara. Kudüs'te, Mekke'de, Hac'da değildir." Benim konuya yaklaşımım bu."


ENSONHABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...