Reaksiyon dizisi, reytingini ikiye katladı

Reaksiyon dizisi, reytingini ikiye katladı

MAGAZİN Haberleri

Star TV'nin iddialı dizilerinden olan Reaksiyon geçen hafta yakalayamadığı reyting başarısını bu haftaki bölümüyle yakaladı.

Star Tv'nin yeni dizisi Reaksiyon ilk haftalarda yakaladığı başarıyı geçen hafta kaybedince yayından kaldırılma tehlikesiyle baş başa kalmıştı. Reytinglerde geçen hafta yaşadığı düşüşü bu hafta yayınlanan bölümüyle yükselişe döndüren dizi 16. sıradan 8. sıraya kadar yükseldi.

REAKSİYON DİZİSİ BİTİYOR MU?

nbsp;Reaksiyon dizisi 8. sıraya yükseldi.
Reaksiyon dizisi, reytingini ikiye katladı




nbsp;Reaksiyon dizisi 16. sıraya düşmüştü.
Reaksiyon dizisi, reytingini ikiye katladı




Reaksiyon dizisi son bölümde Oğuz'a büyük ihanet!

Star Tv'nin yeni yapımlarından Reaksiyon son bölümüyle kaybettiği başarısını geri kazanacak mı merak konusu. Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen Reaksiyon'da Oğuz'un yaşadığı ikinci şok herkesi şaşırttı. Reaksiyon son bölümü heyecanla izlendi.

Oğuz, Yavuz Aslan'ı Serdar'la yüzleşmeye götürür. Yavuz'un kafasına silahı dayayacak cesareti olsa da, Oğuz'un hesap edemediği Tekin'in kendisine ihaneti olacaktır. Tekin, Serdar'ı elleriyle Ferhat'a teslim edecek, üstelik bunu yaparken Tayfun'u ölüme göndermekten çekinmeyecektir. nbsp;

REAKSİYON DİZİSİ SON BÖLÜM

nbsp;Reaksiyon dizisi, reytingini ikiye katladı

Zeynep, Oğuz'u görmek istemediğini söylüyor!
nbsp;
Tekin'i bu hale getiren kızkardeşine ait görüntülerle ona yapılan şantajdır. En yakınlarından darbe yiyen Oğuz'a bir darbe de Zeynep'ten gelecektir. Zeynep, Oğuza kendisini bir daha görmek istemediğini söyleyecektir. Bu arada Duygu, Zeynep'e kurulan tezgahın sorumlusunun Çetin olduğunu Zeynep'e söylemek için beklemektedir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

nbsp;Reaksiyon dizisi, reytingini ikiye katladı

Reaksiyon'un bu akşam ekrana gelecek yeni nbsp;bölümünde Yurdaer Okur'un canlandırdığı İstihbarat Başkanı Gürkan Erman, saat tamir edeceği bir sahneyle ekranda olacak. Bu sahne çok özel bir izinle, özel bir atölyede çekildi…

Üç kuşak boyunca Abdülhamit'in "Saray Saatçisi" olarak çalışan Alman Meyer Ailesi'nin son kuşak temsilcisi Wolfgang Meyer'in yetiştirdiği, antika saat tamir ustası Recep Gürgen'in Beyoğlu'ndaki atölyesinde özel izinle yapılan incelikli çekimler, 500 yıllık köklü bir ustalığa saygı niteliğinde gerçekleştirildi.

nbsp;5. bölümde bir saati tamir ederken izleyeceğimiz İstihbarat Başkanı Gürkan Erman aslında bu sahne ile istihbarat çalışanlarının en önemli özelliği olan "isimsizliğe" nbsp;özel bir vurgu yapıyor...

nbsp;Tarihte ve bugün bir saati tamir eden ustanın saati yapan kadar emek sarf ettiği kabul edilir… Buna rağmen saat tamir ustaları hiç bir zaman yaptıkları işe imza atamazlar ve emeklerinin daima şahitsiz kalmasına razır olurlar. İstihbarat'ta görev yapanlar için de bu aynı şekilde işler. Vatan için çalışırlar ama kimliklerini hiç bir zaman nbsp;ortaya koyamaz, başarılarına karşılık "hiç"liğe razı olurlar…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...