Gattuso'ya Türk danışman

Gattuso'ya Türk danışman

SPOR Haberleri

Milan ve İtalya Milli Takımı'nın eski futbolcusu Gennaro Gattuso'nun danışmanlığına Türk gazeteci Dündar Kesaplı getirildi.

Uzun yıllar Lig Tv ve TRT Spor'un temsilciliğini yürüten Kesaplı, aynı zamanda İtalya spor tarihinde ilk kez İtalya Spor Yazarları Derneği görevine 2009 yılında seçilmiş ve yabancı basın ilişkileri görevine getirilmişti. Fatih Terim'in Milan'ı çalıştırdığı dönemden tanışıklıkları olan ve yaklaşık 10 yıl Monaco'da Altın Ayak jüri üyeliği ve danışmanlık yapan Kesaplı, ünlü spor adamlarıyla bir araya gelip önemli çalışmalara imza atmasıyla tanınıyor.

Başarılı gazetecinin çalışmalarının yakından takip eden Gattuso, "Bu iş birliği eminim önemli meyveler verecektir. Kendisi ciddi ve profesyonelce çalışan saygılı ve kuralları çok iyi bilen bir gazeteci. Gazeteciliğin yanında menajerlik, yöneticilik özelliğinin olması da ayrı bir avantaj" diye konuştu.

Öte yandan Kesaplı, Aips ve İtalya Olimpiyat Komitesi basın kartlarına da sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...