Buse Terim: Hayal gücümün sınırı yok

Buse Terim: Hayal gücümün sınırı yok

MAGAZİN Haberleri

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü markalarla bir araya gelerek başarılı projelere imza atan Buse Terim'in durmaya hiç niyeti yok! Yeni projeler için ekibiyle her gün çalışan Terim yeni projelerini, Volkan Bahçekapılı ile olan evliliğini ve gelecek planlarını Şamdan Plus dergisine anlattı:


İşte Buse Terim'in açıklamalarından ara başlıklar...


"EVİMİZDE ZAMAN GEÇİRMEK ÇOK KEYİFLİ"
Sevdiğim insanla aynı evi, aynı hayatı paylaşmak benim için çok yeni, bir o kadar da heyecan verici bir macera. Evimizde zaman geçirmek çok keyifli, özellikle baş başa sofraya oturup geride kalan günden bahsetmek, dostlarımızı evimizde ağırlamak; ikimizin de zevk aldığı aktivitelerden. Kendi ailemden de öğrendiğim gibi beraber sofraya oturma geleneğini fazlasıyla önemsiyorum; mutlaka beraber sofraya oturuyor ve yemek saatlerini bize özel zamana çeviriyoruz.


"AKSESUVAR ÖNEMLİ"
Gündelik hayatımda rahatlığı ön planda tutarım; beni ipek gömlekler, ceketler ve spor ayakkabılarla görebilirsiniz. Aksesuvarlar, stilimin anahtarıdır. Gittiğim her yerde önce aksesuvar alışverişi yaparım ve bir günde birden fazla yerde olmam gerekiyorsa kıyafetimi aksesuvarlarla farklılaştırırım.


"TÜRKİYE'DE ÖZGÜN STİLLER YOK"
Bence şık kadın; geçici moda trendlerini birebir kendine uygulamak yerine, kendi yaşam tarzı ve vücut yapısıyla uyum içinde bir stile sahip olan ve bu stile trendleri ufak dokunuşlarla adapte edebilen kadındır. Ne yazık ki özellikle Türkiye'de özgün stiller görmek biraz zor; daha çok vitrinlerde gördüğümüzü direkt denemeye meyilliyiz. Yerine göre giyinmeyi de ne yazık ki pek bilmiyoruz; aşırı makyaj, yapılı saçlar, fazla dekolte ile tamamlanan yüksek ökçeli stilettolar... Bazen 'az çoktur' felsefesi benimsenmeli.


HAYAL GÜCÜMÜN SINIRI YOK!
Hayal gücümün sınırı ve yapmak istediklerimin sonu yok. Hep yeni, yapılmamış işler ve projeler yapmaya çalışıyorum. Her gün daha büyük hedeflerle daha güzel işler yapmak istiyorum. Ensonhaber


Buse Terim: Hayal gücümün sınırı yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...