Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nurgül Yeşilçay olaylara tepkili!

Nurgül Yeşilçay olaylara tepkili!

MAGAZİN Haberleri

Sinema ve dizi oyuncusu Nurgül Yeşilçay, son günlerde yaşanan olaylarla hakkındaki tepkisini Twitter hesabından dile getirdi.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde maden işçilerinden her geçen saat umutlar kesilirken bu sabah bir kaza haberi de Isparta'dan geldi. İşçileri taşıyan servisin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı. İşçilerin çoğunun elma bahçesinde çalışan kadın işçileri olduğu belirlendi. nbsp;Yeşilçay, Isparta'daki kaza haberinin ardından Twitter hesabından, "Bu memlekette eceliyle ölmek lüks oldu"


Merve BÜYÜKSARAÇ
Ünlü isimler kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına sosyal medyadan başsağlığı diledi. Her sabah yeni kazalar, aynı ihmaller ve ölümler... Yakınlarını kaybeden bütün ailelere sabır diliyorum.


HAYRETTİN
Isparta'daki trafik kazasında yaşamını yitiren işçilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...