Bu Tarz Benim'e geri dönen isim belli oldu

Bu Tarz Benim'e geri dönen isim belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların fenomen programı Bu Tarz Benim'e geri dönen isim belli oldu. Yarışmaya kendisini oyuncak bebeklere benzeten Ayşenur Balcı döndü

Bu tarz benimde kim geri geldi... Geçen hafta elenen Nur Bozar'ın yerine Bu Tarz Benime Ayşenur Balcı geri döndü. Ayşenur Balcı bu tarz benime geri döndü, Ayşenur Balcı döndü, Bu tarz benime kim dönecek sorusu cevabını buldu.
nbsp;
nbsp;Bu Tarz Benim programında geçen hafta elenen Nur Bozar'ın yerine kimin döneceği merak konusuydu. Merakla beklenen soru cevabını buldu ve Bu Tarz Benime Ayşenur Balcı geri döndü.


Kendisini oyuncak bebeklere benzetmesiyle tanınan ve geçtiğimiz haftalarda elenen Ayşenur Balcı bu hafta elenen Nur Bozar'ın yerine yarışmaya dönen isim oldu.


Yarışmada bulunduğu haftalarda çok sert tartışmaların içinde yer alan Ayşenur Balcı'nın nasıl bir tavır takınacağı ve diğer yarışmacıların tavrı merak konusu... nbsp; nbsp;


Bu Tarz Benim'e geri dönen isim belli oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...