Acun Ilıcalı'dan bomba transfer! İşte o isim...

Acun Ilıcalı'dan bomba transfer! İşte o isim...

MAGAZİN Haberleri

NTV'de görevinden ayrılan Nur Tuğba Algül'ün Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı TV 8'de yeni bir programa başlayacağı öğrenildi.

Acun Ilıcalı'nın programlarından biri olan Var Mısın Yok Musun adlı programda keşfedildikten sonra Gülgün Feyman'dan sunuculuk dersleri alan ve ardından NTV'de spikerliğe başlayan Algül kanaldan ayrıldı. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapan Algül, kanaldan ayrıldığını duyurduktan sonra çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.
ACUN'UN KANALINA TRANSFER OLDU
Nur Tuğba Algül ilk olarak Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı programda adını duyurmuştu. Daha sonra NTV'de sunuculuğa başlayan ünlü spiker veda açıklamasında da "Yeni kanalda yeni bir program" yapacağını duyurmuştu. Algül'ün Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı TV 8'de yeni bir programa başlayacağı öğrenildi.
Acun Ilıcalı'dan bomba transfer! İşte o isim...

ŞEHİT HABERİ SUNARKEN ŞARKI SÖYLEMİŞTİ
Algül geçtiğimiz yıl gece haberlerini sunarken, şehit haberini verdikten sonra şarkı söylemeye dalmış, reji de sesi kısmayı unutunca bir süre gece haberlerinden uzaklaştırılmıştı. ensonhaber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...