Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Araplar sordu: 'Kara Para Aşk mı? Karadayı mı?'

/ Kaynak: DHA
Araplar sordu: 'Kara Para Aşk mı? Karadayı mı?'

MAGAZİN Haberleri  / DHA

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri'nden Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine yayın yapan MBC4 kanalı Türk dizileri oyuncuları için anket yaptı

Araplar'ın yakından tanıdğı Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Akyürek ve Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili iki anket yaptı. Zeynep Özek'in hazırladığı 'Turki Ekstra' programı için İstanbul'da yapılan çekimlerde Arap ve Türk izleyicilere hangi çiftin daha uyumlu olduğu soruldu. Röportajlarda Arap dünyasında ilgi ile izlenen sanatçılardan Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'in mi yoksa Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün çiftinin mi daha fazla birbirlerine yakıştığı sorulurken nedenini açıklamaları istendi. Ankete katılanların önemli bölümü Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün birbirlerine daha fazla yakıştığını belirtirken, "Daha tatlılar", "İyi anlaşıyorlar", "Daha hoş duruyorlar", "Daha romantik bir çift" "Daya uyumlu" değerlendirmesi yaptı.
İkinci planda kalan Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel'i tercih edenler ise, "Daha iyi rol yapıyorlar", "Daha uyumlular", "Daha sıcaklar, ve "İnanılmaz güzel çift" diye konuştu.
TATLITUĞ'A EN UYGUN SANATÇI
MBC4 kanalının Twitter hesabında ise geçtiğimiz yıllarda rol aldığı 'Gümüş' ve 'Aşk-ı Memnu' dizilerinde Arap nbsp;dünyasının sempatisini kazanan 'Mohannad' adıyla tanınan Kıvanç Tatlıtuğ'un hangi kadın sanatçı ile daha güzel bir çift oluşturduğu soruldu. Tatlıtuğ'un 'Gümüş' dizisindeki rol arkadaşı Songül Öden, 'Aşk-ı Memnu'daki arkadaşları Beren Saat ile Hazal Kaya ile birlikte fotoğrafları yayınlanırken, "En fazla hangisine yakışıyor" diye soruldu.


MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...