Bu Tarz Benim'in bu haftaki konuk jürisi kim?

Bu Tarz Benim'in bu haftaki konuk jürisi kim?

MAGAZİN Haberleri

Son günlerin en çok konuşulan yarışma programı Bu Tarz Benim'de bugün eleme heyecanı yaşanacak. Bu haftanın konuk jürisi Fatih Ürek.

Ekranların fenomen yarışma programnı Bu Tarz Benim'in gözleri kamaştıracak Eleme Gecesi cumartesi akşamına damgasını vurmaya geliyor.Son günlerin çok konuşulan yarışması Bu Tarz Benim yarın (22 Kasım Cumartesi) Eleme Gecesi ile Show TV ekranlarında olacak. Program 20.00'de başlayacak.Hafta içi her gün Show TV'de izleyicilerle buluşan Bu Tarz Benim'in Eleme Gecesi ise cumartesi günleri yayınlanıyor.Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu var. nbsp;
Bu Tarz Benim'in bu haftaki konuk jürisi kim?



KONUK JÜRİ ÜYESİ FATİH ÜREK


Bu hafta Eleme Gecesi'nde Fatih Ürek, konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek ve ayrıca birbirinden eğlenceli şarkılarını seslendirecek.
HAFTANIN KONSEPTİ


Yarışmacılar bu hafta, 'Kostüm Partisi' konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak.


Semptatikliği ve sahne şovuyla adından söz ettiren Fatih Ürek'in konuk jüri koltuğunda oturacağı ve yarışmacıları değerlendireceği 'Bu Tarz Benim Eleme Gecesi', cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...