Paul Walker'ı babası 1. yılında böyle andı!

Paul Walker'ı babası 1. yılında böyle andı!

MAGAZİN Haberleri

Geçtiğimiz yıl 40 yaşında hayata veda eden Paul Walker, 1'inci ölüm yıldönümünde babası tarafından çocukluk fotoğraflarıyla anıldı.

'Hızlı ve Öfkeli' serisinin yıldızı Paul Walker, 30 Kasım 2013'te arkadaşı Roger Rodas'ın kullandığı Porsche otomobilin kontrolden çıkıp ağaçlara çarpması sonucu yaşamını yitirmişti. Kaliforniya'da gerçekleşen trajik kaza, binlerce Paul Walker hayranını yasa boğmuştu.


"PAUL ÖLDÜĞÜNDEN BERİ HAYATTA HİÇBİR ŞEY İYİYE GİTMİYOR"
Walker'ın ölümünün birinci yıldönümüne günler kala, ünlü aktörün babası Paul Walker III., oğlunun çocukluk fotoğraflarını medyayla paylaştı. "Paul öldüğünden beri hayatta hiçbir şey iyiye gitmiyor" diyen acılı baba, hayranlarını Walker için dua etmeye çağırdı.
Paul Walker'ı babası 1. yılında böyle andı!

Walker'ın başrolünü oynadığı 'Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimleri, oyuncunun ölümüyle yarım kalmıştı. Filmin son sahnelerinde, ünlü aktörün rolünü kardeşleri Cody ve Caleb üstlenmişti.
Paul Walker'ı babası 1. yılında böyle andı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...