Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldo'nun arabası İspanya'da tartışma çıkardı!

Ronaldo'nun arabası İspanya'da tartışma çıkardı!

MAGAZİN Haberleri

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun antrenmanlara Rolls Royce marka arabayla gelmesi eleştirilere yol açtı.

Dünyanın bir numaralı futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'in Valdebebas tesislerine son aldığı lüks otomobili Rolls Royce ile gelmesi ülkede tartışma başlattı. Ronaldo bu davranışını tekrarlayınca Rolls Royce'un antrenman aracı değil, davet aracı olduğunu savunan bir kısım gazeteci ünlü futbolcuyu gösteriş yapmakla suçladı.

Ronaldo'nun arabası İspanya'da tartışma çıkardı!



Real Madrid'e yakın gazete ve yazarlar ise Cristiano'nun bir kral olduğunu ve bu aracın krallara yakıştığını savundu. Portekizli yıldız ise hakkında yapılan bu eleştirilere gülerek yeni aldığı Rolls Royce ile antrenmanlara gelmeye devam edeceğini söyledi. Lüks araba düşkünü olduğu bilinen Cristiano Ronaldo'nun, bu araçları için 3 milyon Euro'luk özel bir garaj inşa ettirdiği daha önce basına yansımıştı. Cristiano Ronaldo lüks otomobillerinin sigortası için ise sadece kasko şirketine yılda 100 bin Euro para ödüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...