Angelina Jolie ve Brad Pitt'ten kötü haber!

Angelina Jolie ve Brad Pitt'ten kötü haber!

MAGAZİN Haberleri

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin balkon kavgaları kare kare basına sızdı. 'In Touch' dergisi, detaylarıyla yayınladığı kavgaya 'The End' başlığı attı

Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin ayrılacağı iddia edildi.


BRAD ANGELİNA'YA BAĞIRIYOR
Hollywood'un en gözde çifti Angelina Jolie- Brad Pitt'in evliliği sallantıda. Jolie'nin yönetmenlik yaptığı 'Unbroken' filmi için Sydney'e giden çiftin geçen hafta otel odasının balkonunda ettikleri kavganın görüntüleri kare kare basına sızdı. Brad'in ellerini kaldırarak bağırdığı karelerde, Angelina ise ağlamaklı.


SİGARA İÇTİ
Kavga sırasında geçtiğimiz yıl kanser riski taşıdığı için mastekomi operasyonuyla iki göğsünü aldıran Jolie'nin sigara içtiği de görülüyor. Dergiye konuşan görgü tanığı, olay anını şöyle aktardı: "Brad kesinlikle öfkeden deliye dönmüştü. Bağrışmalar dakikalarca sürdü. Brad tartışma sonrası otel odasını terk etti.."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...