Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Yeşilçam'ın kötü adamı yakalandı

/ Kaynak: İHA
'Yeşilçam'ın kötü adamı yakalandı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Adana'da uyuşturucuya alıştırdığı genç kızlara fuhuş yaptırdığı ileri sürülen bir kişi, özel harekat polisinin de katıldığı operasyon sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü son zamanlarda özellikle kız çocukların yurttan kaçma olaylarının artması üzerine çalışma başlattı. Çocuk polisi psikolog eşliğinde bulunan çocukların yurttan neden kaçtığını öğrenmeye çalıştı. Geçtiğimiz hafta yine yurttan kaçan Ç.E.'nin de ifadesi psikolog eşliğinde alındı. Ç.E. psikoloğa yurttan kaçtıktan sonra bir eve gittiğini, burada önce eroin verdiklerini daha sonraki günlerde ise eroin krizine girince buna karşılık fuhuş yapmasını istediklerini ve kendisinin de fuhuş yaptığını söyledi. Bu ifadenin üzerine çocuk polisi harekete geçerek yurttan kaçan çocukları ağına düşüren, önce eroine alıştıran sonra da para karşılığı fuhuş yaptırıp kızların üzerinden para kazanan, fuhuş yapmak istemeyen kızlarında başına silah dayayıp tehdit eden bir kişinin varlığını tespit etti.


HEM MAĞDUR HEM ŞÜPHELİ
Ç.E., ifadesine göre polis yurttan kaçan kızların daha önce yurtta kalan ve aynı şekilde zanlının ağına düşen Gülşah Ş'nin (24) yurtta kalan kızlarla irtibata geçip onları kandırdığını ve daha sonra İbrahim T. isimli şahsın yanına getirdiğini belirledi. Ç.E.'nin, "Kaçan kızlar Gülşah'ı arıyor, o da önce uyuşturucuya alıştırıyor. Uyuşturucuya alışan kızlar madde alamayınca krize giriyor. Bu kez para karşılığında erkeklere pazarlıyorlar. Ben birkaç yapmayacağımı söyledim, bu kez silahı başıma dayayıp ölümle tehdit ettiler" dediği öğrenildi.


Yurttan kaçan kızın verdiği bilgiler ışığında çalışmalarını derinleştiren çocuk polisi, kızları batağa sürükleyen kişileri yakalamak için kolları sıvadı. Yapılan çalışmalar sonucunda sık sık adres değiştiren İsmail T. ve Gülşah Ş'nin Seyhan ilçesi Hanedan Mahallesi'nde bulunan bir evde kızlarla birlikte saklandığını tespit etti. Özel harekat ekiplerinden destek alan çocuk polisi operasyon için düğmeye bastı.


EVE ÖZEL HAREKATLA GİRİLDİ
Evdeki şahısların kaçmaması için bölge polis tarafından kuşatılırken sokağa giriş çıkışlarda kapatıldı. Polisler evin kapılarını koçbaşı ile kırarak içeri girdi. Polisler içeri girdiğinde Gülşah Ş'yi koluna eroin enjekte ederken yakaladı. İsmail T.'yi ise bir başka odada yakaladı. Evde yapılan aramalarda kız çocukları bulunamadı. Gözaltına alınan 2 kişi emniyete götürülürken, ev polis tarafından didik arandı. Şüpheliler gözaltına alındıktan sonra evde yapılan aramada silah, av tüfeği, bıçak, enjektör, gece görüş dürbünü, telsizler bulundu. Bunların yanı sıra cinsel gücü artırıcı hap da ele geçirildi.


Polis kızların fuhuş amaçlı bir otele götürüldüğünü belirledi. Küçük yaştaki iki kız çocuğunun Saydam Caddesi Kasaplar Çarşısı'nda bir handa bulunan otelde erkeklerle ilişkiye girdiği yönünde bilgiye ulaşan ekipler harekete geçti. Kızları kurtarmak için otele ani baskın düzenleyen polis kızları bulamadı. Yasadışı bahis oynadığı tespit edilen otele ceza uygulandı.


KENDİSİ GİBİ BATAĞA DÜŞÜRDÜ
Gözaltına alınan Gülşah Ş. de kimsesiz olduğu için yıllarca yurtta kaldı. Yurttan kaçtığı bir dönemde İsmail T. ile tanışarak önce eroine sonra da fuhuşa bulaştı. 18 yaşını doldurduktan sonra da yuvadan çıkarak İsmail T. ile hem uyuşturucu kullanıp hem de fuhuşa devam etti. Bir süre sonra kötü yola düşen kimsesiz Gülşah Ş, yurt ile hala bağlantısı olduğu için kendisi gibi kimsesiz olan ve kandırabildiği kız çocuklarını da uyuşturucuya alıştırıp İsmail T. için fuhuş yaptırmalarını sağladı. Kaçan kızların "Abla" dedikleri Gülşah Ş'yi arayıp irtibata geçtikleri, daha sonra batağa saplandıkları ortaya çıktı. Aynı zamanda uyuşturucu satışı yapan yapan İsmail T. ile Gülşah Ş, polis baskının olup olmayacağını gece görüş dürbünleriyle takip ettikleri de tespit edildi. İsmail T.'nin tekrar yuvaya gitmek isteyen ya da fuhuş yapmak istemeyen küçük kızların başına silah dayayıp ölümle tehdit edip, kazacağa kuyuya canlı canlı gömeceği tehditlerinde bulunduğu da öğrenildi.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...