Fikret Orman, Fenerbahçeli taraftara kız istedi

Fikret Orman, Fenerbahçeli taraftara kız istedi

MAGAZİN Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçeli taraftara Beşiktaşlı kız istedş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe taraftarı olan 33 yaşındaki Tuna Işin'e, Bodrum'da yaşayan İşletmeci 25 yaşındaki Beşiktaşlı Gözde Keleş'i istedi.


FENERBAHÇELİ TARAFTARA KIZ İSTEDİ
6 Şubat yerel seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u destekleyen ve seçim çalışmalarında tanışan Keleş ve Işin 10 ay sonra sözlenmeye karar verdi. Kız istemek için ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon gitti. Fikret Orman baba Muharrem Keleş'den kızı Gözde'yi Tuna Işin'e istedi. Baba Muharrem keleş'in kızını vermesinin ardından Orman, Tuna ve Gözde çiftinin söz yüzüklerini takarak kurdeleyi kesti. Yüzük takma merasiminin ardından genç çifte mutluluklar dileyen Orman, Gözde ve Tuna çiftinin düğünlerinde de beraber olmayı diledi.
Fikret Orman, Fenerbahçeli taraftara kız istedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...