Demet Akalın kızı Hira için bakın ne yaptı?

Demet Akalın  kızı Hira için bakın ne yaptı?

MAGAZİN Haberleri

11 ay önce kızı Hira'yı kucağına alan şarkıcı Demet Akalın, Azerbeycan'dan gelen 400 bin liralık yılbaşı teklifini reddetti.

Demet Akalın, Azerbaycan'dan gelen 400 bin liralık yılbaşı konseri teklifini kızı Hira için reddetti. Ünlü şarkıcı, "Kızımı yol tutuyor. Hira bir yana dünya bir yana" dedi.


İSTANBUL'DA KALIP 200 BİN LİRA ALDI
Ünlü şarkıcıya yılbaşı gecesi sahne alması için 400 bin liralık cazip teklif götürüldü ancak Akalın, "Kızımı yol tutuyor" diyerek reddetti. Gelen tüm yurtdışı konserlerini geri çeviren Akalın, İstanbul'u tercih edip, 200 bin liraya imza attı. 'Dünya bir yana kızım bir yana' diyen Demet Akalın şöyle konuştu: "Hira birkaç aylıkken onu bırakıp bir iki günlüğüne yurtdışı seyahatlerine gidiyordum. Şimdi büyüdü onsuz hiçbir yerde kalamı-yorum. Ayrıca Hira'yı uzun yolculuklar rahatsız ediyor. Nazardan çok korkuyorum, bu yüzden kızımı insan içine çok fazla çıkartmak istemiyorum." nbsp; nbsp;
nbsp;
ALBÜM BAŞI 750 nbsp;BİN LİRA
Kısa süre önce bağlı bulunduğu müzik şirketinden ayrılıp DMC'ye transfer olan Akalın'ın albüm başı 750 bin liraya anlaştığı öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...