İşte Survivor'a katılacak 4 isim!

İşte Survivor'a katılacak 4 isim!

MAGAZİN Haberleri

22 Şubat'ta TV8 ekranlarına gelecek olan Survivor All Star'a katılacak olan ilk 4 isim belli oldu.

İzlenme rekorları kıran yarışma Survivor için geri sayım başladı. Bu güne kadar yarışan en başarılı isimleri bir araya getirecek olan Survivor All Star TV8'de...


İşte ilk 4 isim!
İzleme rekorları kıran Survivor, Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Biribirinden iddialı isimlerin yaşam mücadelesine ve kıyasıya çekişmesine sahne olan Survivor'ın yarışma kadrosu bu kez deneyimli isimlerden oluşacak. Daha önce Survivor'a katılan isimlerin bir araya geleceği Survivor'da şampiyonlar, finalistler ve izleyicilerin aklında kalan isimler en iyi olmak için mücadele edecek.


Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz ve Pascal Nouma oldular.


Survivor All Star ne zaman başlayacak?
Survivor All Star'ın başlaması için geri sayım başladı. Survivor'ın efsane isimlerinin katılımıyla ekranlara gelecek olan Survivor, 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.


Survivor All Star nerede çekilecek?
Survivor All Star, eşsiz doğasıyla büyüleyen Dominik Cumhuriyeti'nde çekilecek. Geçtiğimiz yıl büyük bir mücadelenin yaşandığı Dominik adalarında bu kez efsane isimlerin çekişmesi yaşanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...