Sibel Can'dan Ozan Çelik'e özel karşılama

Sibel Can'dan Ozan Çelik'e özel karşılama

MAGAZİN Haberleri

Önceki gün Günay Restaurant'ta sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sibel Can, birliktelik yaşadığı iddia edilen Ozan Çelik'i kulisinde ağırladı

Sibel Can; birliktelik yaşadığı iddia edilen, 'Sahte Barzani' olarak ünlenen Ozan Çelik'i, önceki gün sahneye çıktığı Günay Restaurant'daki kulisinde ağırladı.


KULİSİNDE AĞIRLADI
Sabah'ta yer alan habere göre, Şeyda Coşkun'la yaşadığı aşktan sonra adı Deniz Akkaya, Hadise ve Öykü Karayel gibi isimlerle anılan Ozan Çelik, kulübe girer girmez direkt Can'ın odasına gitti. Genç adamı uzun süre kulisinde ağırlayan ünlü şarkıcı, aşk iddialarını yalanlamıştı.
Sibel Can'dan Ozan Çelik'e özel karşılama

SAHNENİN TAM ÖNÜNDE OTURDU
Sibel Can sahneye çıkmadan birkaç dakika önce kulisten ayrılan Ozan Çelik, ünlü şarkıcıyı sahnenin tam karşısındaki masadan izledi. Can'ın programına verdiği ara sırasında, Çelik soluğu yine kuliste aldı. Geçmişte çok iyi arkadaş olan ama bir süredir görüşmeyen Sibel Can ile Nur Yerlitaş'ın arasının açılmasına da Ozan Çelik'in neden olduğu iddia ediliyor.


SİBEL CAN'A ÖZEL KORUMA VERMİŞTİ
Ozan Çelik, daha önce gazetecilere karşı kullandığı korumalarını Sibel Can için seferber etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...