Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demet Akalın'dan hayranlarına müjde!

/ Kaynak: İHA
Demet Akalın'dan hayranlarına müjde!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Uludağ'da White Fest etkinlikleri çerçevesinde sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa'da Uludağ White Fest eğlenceleri Demet Akalın ile devam etti. Sahneye dansçılarıyla birlikte şov yaparak çıkan ünlü sanatçı, performansıyla hayranlarını büyüledi. Şarkılarıyla kendinden geçen Bursalılar, hareketli şarkılara eşlik etti. Uludağ'daki etkinliklere geçen yıl hamileliği sebebiyle katılamadığını ifade eden Demet Akalın, "Uludağlar güzel geçiyor. Geçen yıl doğumdan dolayı katılamamıştım. Üniversite konserlerinde her sene buradayım. Jandarma bizi kovalayana kadar ekibimle birlikte sahnedeyiz" dedi.
Yeni albüm hazırlığında olduğunu ifade eden ünlü sanatçı, "Çok heyecan duyduğum yeni albümümde güzel şarkılar var. Sezen Aksu başta olmak üzere çok güzel şarkılar olacak. Mutluluğumu her hafta Sezen Aksu'ya şekersiz pasta göndererek paylaşıyorum. Albümde Gökhan Tepe'den de albümde şarkımız var" diye konuştu.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...