Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet sanatçısı evinde ölü bulundu

Devlet sanatçısı evinde ölü bulundu

MAGAZİN Haberleri

Kültür Bakanlığı Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Muharrem Timur (51), Mersin'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 3 gündür sanatçıdan haber alamayan mesai arkadaşları, Muharrem Timur'un merkez Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi, 2483. Sokakta bulunan Fatih Apartmanı'ndaki evine gitti. Zili çalmalarına ve cep telefonu ile aramalarına rağmen kapının açılmamasından şüphelenen arkadaşları, çilingir marifetiyle girdikleri evde Timur'un cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yapılan incelemede sanatçının, yalnız yaşadığı evinin oturma odasında hayatını kaybettiği anlaşıldı. nbsp;Kalp krizi sonucu öldüğü tahmin edilen Muharrem Timur'un cenazesi, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, kesin ölüm nedeninin saptanması amacıyla otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. nbsp;Bu arada, olayı duyarak Timur'un evine gelen sanatçı arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı. Timur'un sanatçı arkadaşları, son olarak geçtiğimiz cuma günü Kültür Merkezi'nde 'yılbaşı konserleri' adı altında konser düzenlendiğini ve sanatçının o konserde görev aldığını söylediler. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...