O Ses Türkiye'de Elnur yine sahneyi salladı

O Ses Türkiye'de Elnur yine sahneyi salladı

MAGAZİN Haberleri

O Ses Türkiye'nin merakla beklenen performanslarından biri olan Elnur Hüseynov, diğer rakiplerini geride bırakarak yarışmaya devam etmeye hak kazandı

Çapraz eşleşmelerde Sidenur Töre, Naciye İmeceli ve Elnur Hüseynov düellolarını gerçekleştirirken Sidenur %24, Naciye %43 oy alırken, Elnur %46 oy aldı. Böylece düellonun kazananı Elnur Hüseynov oldu. Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur Hüseynov O Ses Türkiye'de yine müzik şöleni yaşattı. 'Habanera' isimli şarkısıyla büyük beğeni aldı. nbsp;Şermin Özlem ile birebir performanslara çıkan Elnur Hüseynov yarışmaya devam etmeye hak kazandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ
ELNUR HÜSEYNOC KİMDİR?
Elnur Hüseynov nbsp;3 Mart 1987, Aşkabat doğumlu, Azerbaycanlı şarkıcı. 1992'de konservatuara girerek piyano eğitimi almaya başladı. 1999'da Bakü'ye taşındıktan sonra, tıp okumaya başlayan Elnur, bir yıl sonra tekrar müzik eğitimine döndü. Şu anda eğitimine hala devam ediyor. Bu süre içinde Azerbaycan Devlet Opera ve Bale Salonunda çalıştı. 2001 yılında Şarkını Söyle yarışmasında birincilik ödülü aldı ve 2004 yılında imaj ve stil üzerine eğitim almaya başladı. O Ses Türkiye'nin 1 Aralık 2014'teki bölümünde de tüm jurilerin onayını alarak Ebru Gündeş'in takımını seçmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...