Beni Böyle Sev'e Eda Ece veda ediyor

Beni Böyle Sev'e Eda Ece veda ediyor

MAGAZİN Haberleri

TRT'nin sevilen dizisi Beni Böyle Sev'den sevenlerini üzecek bir haber geldi. Fenomen dizinin 'Zeyno'su Eda Ece senaryo gereği diziye veda etti

Cumartesi akşamlarının fenomen dizisi Beni Böyle Sev dizisinde üzücü bir ayrılık yaşanacak. Bu hafta 85. Bölüm ile ekrana gelecek olan Beni Böyle Sev'in güzel oyuncusu Eda Ece diziden ayrıldı.


Güzel oyuncu Eda Ece'nin Beni Böyle Sev macerası kısa sürdü. Eda Ece, senaryo gereği sevilen diziye veda ettti
nbsp;
EDA ECE'DEN VEDA MESAJI
nbsp;Eda Ece, sosyal medya hesabından veda etti.
nbsp;Beni Boyle Sev rejisine,oyuncularina,tum ekibe tesekkur ederim.Oyle guzel insanlar tanidimki!Iyiki bu isi yapmisim,hepinizi cok seviyorum!
nbsp;
— Eda Ece (@edaeceu) 29 Ocak 2015
nbsp;Bu guzel insanlarin isini izlemeye devam, ben bir sure tatile:)Her isimde beni desteklediginiz icin sizelere de tesekkurler!Gorusmek uzere??
nbsp;
Beni Böyle Sev'e Eda Ece veda ediyor

85. bölüm neler olacak?
nbsp;Ayşem'in işe giderken harçlık bırakması Ömer'in canını sıkar. Ayrıca bütün ev işleri kendisine kalan Ömer, komşu kadınların konuşmalarından rahatsızdır. Ömer'in iş başvurularından da arka arkaya olumsuz haber gelirken Ayşem sınav sonucunu bildirmek için Ömer'i arar. Fahriye'nin yanına taşınan Reyhan çok mutludur. Mazhar'dan bir teki kendisinde olan eldivenini ister. Mazhar eldiveni bir türlü bulamaz. Öte yandan okulun genelinde bir teftiş olacağı haberi duyulur. Haluk kendisini uzaktan izleyen bir çift gözü fark eder. Esrarengiz bir adam ortalıkta dolaşmaktadır. Üstelik Sevinç'ten aldığı bilgiler "kantinciler" için hiç de iyi olmayacaktır. Reyhan'ın ailesi ansızın kapıyı çalar… Sevinç, Reyhan'ın annesi ile konuşur ve Mazhar'la Reyhan'ın hayatını cehenneme çevirecek adımı atar. Gerçekler ortaya çıktığı için özellikle Seval ve Tolga çok mutludur. Seval, Menteş'e minnet duyar. Öte yandan Cevdet sürpriz bir ziyarette bulunur. Menteş'in gözü Cevdet'in üstündedir. Cevdet, Seval ve Tolga'ya ailelerinin hakkı olduğunu düşündüğü yüklü bir miktar para teklif eder.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...