Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hadise Kardashian'a özendi

Hadise Kardashian'a özendi

MAGAZİN Haberleri

Ünlülerin saç yıkama tartışmasına Kim Kardashian da katıldı. Kardashian, saçlarını 5 günde bir yıkadığını söyledi

Kim Kardashian, saçlarının sağlığı için onları beş günde bir yıkadığını açıkladı, olay oldu. Aynı tartışma daha önce Türkiye'de de yaşanmıştı. Uzmanlar, "sık sık yıkamakta yarar var" diyor.


"YAĞLI SAÇ İPEKSİ OLUYOR"
Kardashian; Hadise ve Tülin Şahin'in izinde! Kardashian, Gloss adlı siteye verdiği röportajda saçlarını beş günde bir yıkadığını söyledi: "Saçım yağlandığı için ipeksi bir görünüm yakalıyorum."


"SAÇLARIMI HAFTADA BİR YIKIYORUM"
Hadise de geçmişte, saçlarını 10 günde bir yıkadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Deniz Pulaş'ın Tülin Şahin için söylediği "Saçlarını haftada bir yıkıyor" sözleri de medyada büyük ses getirmişti.
Hadise Kardashian'a özendi

HADİSE 10 GÜNDE 1


TÜLİN ŞAHİN 7 GÜNDE 1


KIM KARDASHIAN 5 GÜNDE 1


The Guardian gazetesine konuşan saç bakım uzmanı Andrew Bidwell ise "Bu işin bir standardı yok. Eğer saçlarınız kuruysa, beş günde bir yıkayabilirsiniz. Fakat genellikle daha sık yıkanması gerekir" diyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...