Karadayı ekibinden anlamlı kutlama!

Karadayı ekibinden anlamlı kutlama!

MAGAZİN Haberleri

ATV ekranlarının sevilen dizisi Karadayı'nın ekibi 100. bölüm kutlaması yaptı.

Önceki gün başrolü Kenan İmirzalıoğlu'yla paylaştığı "Karadayı" dizisinin 100. bölüm kutlamasına katılan Bergüzar Korel, mekandan ayrılırken sitemkar açıklamalarda bulundu. Akaretler'deki Kalamata Meyhane'de başlayıp Limoncello'da devam eden kutlamadan erken ayrılan Bergüzer Korel, çıkışta habercilerin sorularını yanıtladı. Ortadoğu ve Balkanlar'ın ardından Arjantin'de de adını duyurduğunu söyleyen oyuncu, geçmişte aldığı eleştirilerden de söz etti: "Binbir Gece dizisi burada büyük problem olmuştu, hikaye yüzünden eleştirilere maruz kalmıştım. Ama o dizi Ortadoğu ve Balkanlar'dan sonra şimdi Arjantin'de gösteriliyor. Hatta duyduğuma göre Arjantin'de bir belediye başkanı, seçmenlere 'Eğer seçimlerde yine bana oy verirseniz Bergüzar Korel'i getireceğim' demiş. Öyle bir davet alırsam giderim tabii, madem beni bu kadar sevmişler, gitmezsem ayıp olur."
Aşiret değil aşure dedim!
"Karadayı"nın Komiser Yasin'i Rıza Kocaoğlu, geceye geçtiğimiz günlerde Cihangir'deki evinin önünde objektife takıldığı kız arkadaşıyla katıldı. İlk görüntülenmelerinde muhabirleri "Ben aşirettenim, o fotoğrafları sileceksiniz" diye azarlayan oyuncu, bu kez rahattı. Kocaoğlu, aşiret çıkışıyla ilgili sorular üzerine gülerek "Ben aşiret değil aşure dedim" diyerek kız arkadaşıyla el ele oradan uzaklaştı. (Kelebek)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...