Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diriliş Ertuğrul final bölümünü beyaz perdede yapacak

Diriliş Ertuğrul final bölümünü beyaz perdede yapacak

MAGAZİN Haberleri

TRT'nin en iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul final bölümüyle sinema ekranınına taşınacak

TRT1'de başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner ve Hülya Darcan'ın yer aldığı 'Diriliş: Ertuğrul' isimli dizi, 2017 yılında beyazperdede final yapacak. Aralık ayında ekran macerasına başlayan ve 3 sezon yayınlanması planlanan dizinin setini ziyaret eden Habertürk yazarı Mustafa Doğan, 'Diriliş: Ertuğrul'la ilgili şu bilgileri verdi:
Diriliş'in finali beyazperdede
nbsp;Perşembe günü "Diriliş-Ertuğrul"un Beykoz Kaymakdonduran Mesire Alanı'ndaki setindeydim. Dizinin Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan'dan takipçilerini sevindirecek bir bilgi aldım. 17 Haziran'da sezon finali yapacak olan ve üç sezon planlanan dizinin finali beyazperdede olacak.


REYTİNG listesinin zirvesini parselleyen yeni Osmanlı dizimiz "Diriliş Ertuğrul", aslında Riva'da, 40 bin metrekarelik alana kurulan dev platoda çekiliyor. Ama yeni bölümde yer alan ormanda kovalamaca ve dövüş sahneleri için ekip perşembe günü Beykoz-Kaymakdonduran Mesire Alanı'ndaydı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...