Hülya Avşar'dan MHP'ye çok sert cevap

Hülya Avşar'dan MHP'ye çok sert cevap

MAGAZİN Haberleri

Hülya Avşar, ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde rol alacak olmasına gelen tepkilere cevap verdi.

Hülya Avşar'ın "Veda mektubu-Ankara Yazı" filminde, 1980 yılında idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesini canlandıracak olmasına MHP'den tepki geldi. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Hülya Avşar için "Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tip" dedi. Hülya Avşar'dan Büyükataman'ın sözlerine jet yanıt geldi.

"O SETİ BAŞINIZA YIKARIZ"

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Büyükataman, Hülya Avşar'ı kastederek, "Pehlivanoğlu'nun annesi rolünün Ello kızı Malakan'a verilmesi elbette kötü niyetli bir yaklaşımdır. O setleri hesap sahiplerinin başına yıkarız, altından kalkamazlar" ifadesini kullandı.
Hülya Avşar'dan MHP'ye çok sert cevap
"VELEV Kİ KÜRDÜM, SANA NE LAN"

MHP'den yapılan açıklamalara oyuncu Hülya Avşar'dan cevap gecikmedi.

Avşar, Büyükataman'a verdiği sert cevapta şunları söyledi:

"Velev ki bir partiye destek veriyorum.
Velev ki Ello kızı Malakanım.
Velev ki Hülya Avşarım.
Velev ki Beşiktaşlıyım.
Velev ki Kürdüm.
Velev ki Türküm.

Sana ne lan, seni araştırırsak neler çıkar kimbilir dibinden, ondan da banane. Bana Ello kızı Malakan diyerek bölücülük yapan, sanatımla kişiliğimi karıştıran, fikirlerime saygı duymayarak demokrasiye, özgürlüğe karşı olduğunu gösteren sen kimsen, ben bu filmde oynayacağım, siz de gelin engelleyin.

"HADDİNİZİ BİLİN"

32 yıllık sanat hayatımı, ne size ne de başka bir partiye göre yönlendirmeyeceğim. Şunu bilin ki Hülya Avşar kısacası sanat ve sanatçı partiler üstüdür. HADDİNİZİ BİLİN.

Hele ki anneliğime laf söylerseniz, tek başıma bir kadın olarak sizinle başederim. Bekliyorum sete hem de arkama sizin gibi parti gücünü almadan ,tek bir kadın olarak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...