Burçin terzioğlu'ndan iddialara cevap!

Burçin terzioğlu'ndan iddialara cevap!

MAGAZİN Haberleri

Poyraz Karayel dizisinde tanışan ve birliktelik yaşayan Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'nin evleneceği iddia edilmişti. Terzioğlu'ndan cevap gecikmedi

HT Magazin'in haberine göre çiftin önümüzdeki hafta evleneceği iddia ediliyor. Yaklaşık 7 aydır birlikte olan 'Poyraz Karayel' dizisinin başrol oyuncuları Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, iki ay önce ayrılmıştı. İkilinin yollarını Kaleli'nin manken Başak Boztepe'yle yakınlaşması yüzünden ayırdığı iddia edildi. Ancak İlker Kaleli, kızdırdığı sevgilisinin gönlünü almak için her yolu denedi ve sonunda başarılı oldu. İddialara göre ,Terzioğlu'na romantik bir evlilik teklifinde bulunan yakışıklı oyuncu, "Evet" cevabıyla havalara uçtu. Âşıkların, haftaya nikâh masasına oturacağı konuşuluyor.


EVLENMİYORUZ
Bu haberin ardından Burçin Terzioğlu, ajansı aracılığıyla yaptığı açıklamada, 'evlilik' haberinin doğru olmadığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...