Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Ali Erbil 'genç kız ayağı sendromu'na yakalandı

Mehmet Ali Erbil 'genç kız ayağı sendromu'na yakalandı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların ünlü şovemeni Mehmet Ali Erbil, 'genç kız ayağı sendromu'na yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastanelik olan ünlü televizyoncu Mesut Yar, tedavi gördüğü hastanede Mehmet Ali Erbil ile karşılaştı. Ünlü televizyoncu, Erbil'in 'genç kız ayağı sendromu' na yakalandığını söyledi. Bu Sabah Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Mesut Yar, "Henüz bir teşhis konmadı ama ihtimaller ikiye düştü. İhtimallerden birisi belli olur. Anladığım kadarıyla bir süre daha dinlenip devam edeceğiz yolumuza" dedi.


Hastanede ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile karşılaştığını belirten Yar, "Açıkçası enteresan hastalıklar var. Ben de yeni duyuyorum. Dün Mehmet Ali Erbil buradaydı. Genç kız ayağı sendromuna yakalanmış. Adam sekerek yürüyordu. Böyle değişik bir sendrom ancak onu bulurdu" dedi.


GENÇ KIZ AYAĞI SENDROMU NEDİR?
Genç kız ayağı sendromu "Huzursuz Bacak"da denilen ve çoğunlukla genç kızlar ve kadınlarda rastlanan ve hastanın bacaklarında hissettiği uyuşma, karıncalanma, kramp, iğnelenme, yanma benzeri rahatsızlık verici his.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...