Turabi diskalifiye mi oldu Acun Ilıcalı açıkladı! (TURABİ DİSKALİFİYE)

Turabi diskalifiye mi oldu Acun Ilıcalı açıkladı! (TURABİ DİSKALİFİYE)

MAGAZİN Haberleri

Survivor tüm heycanıyla devam ediyor.Bu hafta neler olacak? Survivor yeni fragmanda Turabi Doğukan'la tartışıyor. Turabi diskalifiye mi oluyor

Survivor tüm heycanıyla devam ediyor.Bu hafta neler olacak? Survivor yeni fragmanda Turabi Doğukan'la tartışıyor. Turabi diskalifiye mi oluyor.. Sosyal medyada Turabi diskalifiye oluyor iddiaları dolaşıyor. Yeni bölümde Turabi diskalifiye mi olacak öğreneceğiz. Survivor 28 Mart Cumartesi günü yayınlanacak bölümüne Doğukan Manço ve Turabi kavgası damgasını vuracak. Gündeme damgasını vuracak bu kavganın ardından iddialara göre Turabi Çamkıran adaya veda etmek zorunda kalacak. İşte detaylar..

Survivor All Star'da gergin anlar

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler her gün daha da zorlaşan ada şartlarında hayatta kalmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta gönüllülerin kazandığı ödül oyununun sonunda yarışmacılar omlet yediler ve yatakta yatmaya hak kazandılar. Bu hafta ise en güzel yiyecek ödüllerinden biri karşılarına çıkacak! Ödül oyunları sayesinde karınları doyan ve moral depolayan yarışmacılar bu hafta nasıl bir oyun oynayacak? Yarışmacıları ödül oyunu sonunda nasıl bir ödül bekleyecek? Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8'de.



SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA nbsp;


Survivor'un yeni yayınlanan fragmanında Turabi'nin oyun sonrasında Doğukan Manço'yla kavga ettiği görüntüleniyor. Ödül oyununda Turabi ve Doğukan Manço'nun karşı karşıya gelmesiyle, Doğukan Manço oyunu kazanıyor. Bunun üzerine Turabi'nin aduket hareketini yapan Doğukan Manço, neye uğradığını şaşırıyor. Yarışmayı kaybetmesiyle çılgına dönen Turabi Çamkıran, Doğukan Manço'ya bir cisim fırlattıktan sonra yakınından kum fırlatıyor. Fragmanın sonlarında gözüken bu görüntüler "Turabi elendi mi? Diskalifiye edildi mi?" sorularını akıllara getiriyor. Acun Ilıcalı'nın daha öncede uyarılarda bulunduğu Turabi'yi diskalifiye etmesi bekleniyor. Survivor All Star yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler aralarından bir arkadaşını göndermek zorunda kaldı. Arkadaşları tarafından en çok yazılan isim olan Begüm ilk aday olarak konseye katıldı. SMS oylamasında en çok oyu olan Hilmicem ise Begüm'ün karşısına Seda'yı çıkarttı. İkili arasında gerçekleştirilen SMS oylaması sonucunda Seda adaya veda ederken, Begüm adada kalmayı başardı.
Turabi diskalifiye mi oldu Acun Ilıcalı açıkladı! (TURABİ DİSKALİFİYE)



Turabi elendi mi?


Öte yandan 28 Mart 2015 Cumartesi günü yayınlanacak Survivor All Star'ın fragmanında şok detaylar göze çarpıyor. Daha öncede Hakan'ı ittirerek oyundan diskalifiye edilen Turabi'nin, yeni bölümde de Doğukan Manço'ya fiziksel müdahalede bulunduğu görülüyor. Yaşanan olaylar sonrasında Acun Ilıcalı, Turabi'yi sert bir dille eleştirerek bir daha Turabi'nin bu tarz davranışlar yapmaması konusunda uyarıda bulunmuştu.




TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?
Turabi Çamkıran, 1986 Mersin'de doğdu. Turabi Çamkıran'ın hayatının en önemli parçasını bir çeşit savunma sporu olan Muay Thai oluşturuyor. Türkiye'de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi Çamkıran, gelirini de bu spordan kazanıyor.


Turabi Çamkıran ismini ilk olarak 'Benimle Dans Eder misin?' yarışmasında duyurdu. Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmıştı. Son olarak Survivor Ünlüler amp; Gönüllüler'de gördüğümüz Turabi, buradaki başarılarıyla gönüllere taht kurdu. Survivor finalinde Gökhan Keser ile birlikte halk oylamasına çıkan Turabi Çamkıran, adını şampiyonlar listesine yazdırmayı başardı.
Turabi diskalifiye mi oldu Acun Ilıcalı açıkladı! (TURABİ DİSKALİFİYE)



Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? Dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerin konseyde belirledikleri isim Begüm Yücetan oldu. Acun Ilıcalı'nın ilan edeceği haftanın SMS birincisi Begüm Yücetan'ın karşısına kimi çıkaracak? Survivor All Star'da SMS sonuçlarının açıklanması ile adadan ayrılacak?Survivor All Star'da bu akşam heyecan dorukta. Son bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı için bu akşam eleme gecesi var. Ünlüler takımından daha önce ki haftalarda Ahmet Dursun ve Fulya Keskin, gönlüllüler takımından da Duygu Çetinkaya yarışmadan elenmişti. Survivor All Star ada konseyinde 1 Seda 1 Taner 1 Özlem ve 5 Begüm için oy çıkmıştı. İsmi en fazla yazılan isim olarak Begüm SMS oylamasına çıkacak ilk isim oldu. Şimdiden tahminlerde SMS sonucunda adadan ayrılacak ismin Begüm Yücetan oldduğu düşünülüyor. En son yaşanan eleme gecesinde SMS birincisi Turabi olmuştu. Bu hafta nbsp;Begüm Yücatan'ın karşısına SMS birincisinin kimi elenmek üzere çıkaracağı merak ediliyor. Peki Survivor All Star adasına bu hafta kim veda edecek? nbsp;


Geçen konseyde sms oylaması sonucu birinci çıkan isim Hilmicem olmuştu. Hilmicem Begüm'ün karşısına Seda'yı çıkardı ve yarışmadan ayrılan isim Seda oldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...