HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Turabi diskalifiye oldu mu? Acun Ilıcalı açıkladı

Kaynak:
Turabi diskalifiye oldu mu? Acun Ilıcalı açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / 

Survivor All Star'da Turabi'nin diskalifiye olacağı yönündeki iddialara Acun Ilıcalı Instagram hesabından cevap verdi

Survivor All Star 'ın en başarılı yarışmacılarından Turabi Çamkıran diskalifiye oluyor iddiası sosyal medyanın gündeminde. Israrlı soruların üzerine cevap vermek zorunda kalan Acun Ilıcalı, instagram hesabından Turabi için açıklama yaptı. Turabi diskaliye oluyor iddiaları karşılık saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)" notunu paylaştı.


Cumartesi günü yeni bölümü ile ekrana gelecek Survivor All Star 'da izleyici şok olacak. Turabi Çamkıran 'ın kazandığı oyunlar sonrası yaptığı 'aduket' hareketini diline dolayan Doğukan Manço, kazandığı ödül oyunu sonrasında aynı harketi Turabi'ye yapınca ortalık karışıyor. nbsp;Doğukan'ın bu hareketine sinirlenen Turabi Çamkıran rakibine önce top fırlatıyor, sonrada sinirli bir şekilde Doğukan'ın üzerine yürüyor.
Turabi diskalifiye oldu mu? Acun Ilıcalı açıkladı

TURABİ ÇAMKIRAN DİSKALİFİYE OLDU İDDİASI
Turabi Çamkıran 'ın bu hareketinin yer aldığı 27 Mart Survivor tanıtımı sosyal medyayı karıştırdı. Survivor 2015 gönüllüler takımında yer alan Turabi 'nin bu hareket yüzünden diskalifiye olduğu söyleniyor. Bu konu hakkında birçok yorum yapılırken en çarpıcı yorum Survivor'un eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'dan geldi. nbsp;


Survivor All Star yarışması kadrosuna alınmayan, sosyal medyada 3T olarak bilinen Taner Tolga Tarlacı'ya ait olduğu ileri sürülen bir hesaptan bugün ilginç bir iddia ortaya attı. Survivor'un eski yarışmalarından birine katılan ve halkın beğenisini kazanan Taner Tolga Tarlacı, Survivor All Star kadrosuna alınmamış, bu büyük tepki çekmişti. Turabi'nin alınıp 3T'nin alınmaması, Turabi'nin Taner Tolga Tarlacı yerine alındığı iddia edilmişti. Bugün 3T'den ortalığı karıştıran bir iddia geldi. Taner Tolga Tarlacı'nın paylaştığı iletiye göre, Turabi Çamkıran elendi, yerine ise kendisi çağırılıyor..
Turabi diskalifiye oldu mu? Acun Ilıcalı açıkladı

ACUN İNSTAGRAM'DAN CEVAP VERDİ
Yorumlar üzerine Acun Ilıcalı Instagram hesabında "4000 tane yoruma cevap verme şansım yok ama Survivor'daki oyunları futbol maçı gibi değerlendirirseniz sevinirim. Saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)" notunu paylaştı.


nbsp;
TURABİ ÇAMKIRAN VUKUATLARI


Survivor 2014 'in uslanmaz yarışmacısı Turabi Çamkıran 'ın bu adadaki ilk kavgası bu değil. Daha öncede rakipleri ile girdiği birçok tartışmada Acun Ilıcalı tarafından uyarı alan Turabi'nin Survivor All Star 'daki akibeti merak konusu. Tüm bu soruların cevabı cumartesi günü Survivor'un yeni bölümünde cevaplarını bulacak.


TURABİ SURVİVOR 2015 'TE BİR KEZ DİSKALİFİYE OLDU
Survivor 2015 All Star'da geliyorum diyen kavga geldi Turabi ile Hakan Hatipoğlu kapıştı. Hakan'ı sürekli tahrik eden ve bu konuda uyarı alan Turabi kavga sonrasında diskalifiye oldu. nbsp;


Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde ödül oyunu vardı. Bu ödül oyunu sırasında Turabi Hakan'ı itince ortalık karıştı. Turabi "gelme yanımıza' diyerek sözlü kavgayı büyüttü. Turabi'nin hareketinin ardından tartışmaya Bozok ve Hilmi Cem de dahil oldu. Tartışmaya son noktayı koyan Acun Ilıcalı oldu ve Turabi oyundan diskalifiye edildi.


MAGAZİN
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...