Pascal Nouma sinir krizi geçirdi!

Pascal Nouma sinir krizi geçirdi!

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star'da dün akşamki ödül oyununu kaybeden Ünlüler takımında yarışan Pascal Nouma adeta sinir krizi geçirdi.

Surivor All Star'da dün akşam oynanan ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. İki takımın oynadığı futbolda kaybeden Ünlüler'de yarışmacılar sinir krizi geçirdi. Profesyonel futbolcu Pascal Nouma, oyunu kaybetmesini hazmedemedi ve sinir krizi geçirdi.
PASCAL NOUMA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ-TIKLA İZLE
SURVİVOR ÜNLÜLER'DE 2 FUTBOLCU
Survivor All Star'da zorlu maç çekişmeli giderken durum 8-8 oldu. Survivor All Star'da Ünlüler takımında iki fubolcu vardı. Biri Pascal Nouma, diğeri ise Serenay Aktaş'tı. Nouma eski profesyonel, Serenay Aktaş ise aktif profesyonel futbolcuydu.

TURABİ İLE NOUMA BURUN BURUNA-TIKLA
TURABİ'NİN PERFORMANSI
25 Nisan Survivor All Star bölümünde Ödül oyunu oynandı, Acun gönüllülerin kazandığını açıkladı ve hayatında ayağı topa değmeyen Turabi'nin başarılı bir performans sergilediğini vurguladı. Ve ödül oyunu sonucunda bir tarafta sevinç bir tarafta hüzün vardı. Gönüllüler takımında Hilmicem'in taklası ise geceye damga vuran hareketlerden biri idi. Ünlüler takımında ise Pascal Nouma futbolcu olarak bir futbol oyununu kaybettiği için çok üzgündü ve sinirlerine hakim olamadı. Nouma hem bir platforma tekme attı hem de sinirinden ağladı. Nouma'nın gözyaşları.


SURVIVOR ALL STAR'DA ÖDÜL DUŞ, SPA MASAJ, CİLT BAKIMI, MEYVE nbsp;
Ve final etabında Gönüllüler takımı Ünlüler takımını 10-9 yenmeyi başararak kazanmayı başardı. Survivor All Star 25 Nisan Ödül oyununu Gönüllüler kazandı.


Büyük Ödül oyunu ve zorlu maç sonrası Survivor All Star'da ödül hem duş hem SPA masaj hem cilt bakımı ve hem de meyve idi. Gönüllüler doyasıya duş aldı, temizlendi, 60 gündür kirden katman tuttuklarını belirten Hilmicem ve takım arkadaşları çok sevinçliydi. Gönüllüler takımındakiler duş aldılar, temizlendiler, cilt bakımı ve SPA masaj yaptırdılar.


BİR DİĞER ÖDÜL DE YEMEKTİ
Survivor All Star'da deyim yerindeyse tam anlamıyla ödül bolluğu yaşandı. Cilt bakımı, masaj, meyve sonrası bir diğer ödül de akşam yemeğiydi. Gönüllüler doyasıya yemek yedi. Yemekte Patates ve et vardı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...