Demet Akalın yarışmadan kazandığı otomobili modifiye ettirdi

Demet Akalın yarışmadan kazandığı otomobili modifiye ettirdi

MAGAZİN Haberleri

Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında otomobil kazanan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt büyük tepki aldı.

Demet Akalın'ın instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı hayranları tarafından tepki gördü. nbsp;Yılbaşında düzenlenen bir yarışmaya katılan demet akalın ve Okan Kurt çifti yarışmayı kazanmış ve lüks bir arabanın sahibi olmuştu. Demet Akalın, kazandığı otomobili modifiye ettirdi ve instagram sayfasında paylaştı. "Kazandığımız otomobili sevgili Murat Eken abim baştan tasarlamış nbsp;yıkılıyoo" notuyla paylaşan Demet Akalın takipçilerinin arabayı bağışlaması gerektiğini belirten tepkisiyle karşılaştı.


ÖDÜLÜ BAĞIŞLAMAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Demet Akalın'ın yarışmadan kazandığı otomobili bağışlamaması daha önce de hayranlarının tepkisini çekmişti. Demet Akalın gelen tepkileri ""Hayırlarımı kendi paramla yapıyorum sizin verdiğiniz akıllarla değil. Daha iki gün önce cam giren ayağımla dalga geçtiniz. Bence siz de yeni yılda bir iyilik yapın, kimsenin malına, parasına göz dikmeyin. İnanın Allah size misliyle verir" diyerek yanıtlamıştı.
Demet Akalın yarışmadan kazandığı otomobili modifiye ettirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...