Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ebru Polat: Nişanlı değilim!

Ebru Polat: Nişanlı değilim!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Ebru Polat katıldığı bir radyo programında kendisi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Ebru Polat, Radyo Müzik Rings Avm stüdyolarında Refik Sarıöz'ünkonuğu oldu. nbsp;Şarkıcı özel hayatı ve kariyeri ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte konuşmalarından satırbaşları...


"Cumhurbaşkanımızı dinlerim"
"Şu an nişanlı değilim, saçma sapan bir ilişkimiz var, bir küsüp bir barışıyoruz. Ayrılık gibi demeyelim ama biz çok küsüp barışan bir çiftiz. İkimiz de çok inatçıyız. Benim davranışım karşımdakine göre değişir. Karşımdaki huysuzsa ben de çok huysuzum. Biraz agresif olursa beş katı agresif olurum, iyi olursa beş katı iyi olurum. Ne olduğum belli olmaz, kişiye göre değişir. Tek taşımı öyle ara ara takıyorum. Cumhurbaşkanımız 3 tane çocuk istiyordu 2 de benden, 5 tane çocuğum olsun istiyorum ama korkuyorum yapamıyorum o ayrı. Öncelikle doğru insanla doğru bir evlilik yapmak lazım. Ondan sonra da vakti gelince çocuk olması lazım. Zaten evlilik dışı çocuk olayına karışıyım, kimseyi kınamam herkesin vardır bir yaşadığı ama ben evlenmeden çocuk asla yapmam. Evlendikten sonra küçük küçük tatlı kızlar yapacağız."
"Magazinciler bizi bir yerlere getiriyorlar"
"Magazini çok seviyorum, onlar da beni sever. Onlar olmadan biz bir şey değiliz, bunu herkes kabul etsin. Magazine kızıyolar, saldırıyorlar ama magazinciler bizi bir yerlere getiriyorlar. Magazinciler ve radyocular olmazsa biz bir şey değiliz bu net. Bu sene tuhaf haberler ile magazinde yer aldım mesela maske ile dolaştım ama onu grip olayından nefret ettiğim için yaptım. Bu konuda hassasım, geçenlerde şarkıcı bir kız arkadaşı grip diye arabaya almak istemedim. Grip bir insanla aynı arabada olmak istemiyorum. Maske ile yakalandığım gün, arabada arkadaşım vardı çok hastaydı, maskeyi ondan takmıştım bir de çok acil meyve almam gerekiyordu dalmışım öyle çıktım gittim. Çok alakasız bir yerde beni magazinciler gördü."
"Kendimi Michael Jackson'a benzetirdim"
"Küçükken kendimi Michael Jackson'a benzetirdim. Saçlarımı sırılsıklam yapar, ıslatır Michael Jackson olduğumu düşündürdüm ve sürekli onun dansını yapardım ve ona deliriyordum aşıktım. Sürekli kendime ay ne kadar benziyorum derdim."
"Bana sitcom yakışır"
"Oyunculuğu düşünüyorum, daha önce teklifler geldi ama çok yoğundum. Şimdi albüm bitti, oyunculukla ilgili gerçekten bir şeyler düşünüyorum. Zaten Ayla Algan öğrencisiyim yani aslında oyuncuyum. Sinan Çetin öğrencisiyim aynı zamanda. Tolgahan Sayışman ile oynamak isterim, kendisini çok seviyorum zaten arkadaşım. Bence en iyi jönlerden biri. Kerem Bürsin'i çok beğeniyorum, onunla oynamak isterim. Ahmet Kural'ın yaptığı dizilere bayılıyorum. Bence bana sitcom yakışır."
"Kibariye için şarkı yazdım"
"Bir tane şarkı yazdım ve Kibariye söylesin istiyorum. Onun sesine yakışır bir şarkı oldu, o okursa uçar gider. Daha dinletmedim, şarkıyı eşi Ali'ye atacağım.Gerçekten çok iyi şarkı ve tam Kibariye'ye göre. Şimdi bu şarkıyı herkes almak istiyor, her dinleyen bunu bana ver diyor ama vermeyeceğim. Onu normal biri okursa yürümez."
"Bazılarının yaptığı coverlar çok kötü"
"Eski şarkıları yeniden yorumlarken hiç korkmadım çünkü çocukken en çok hangi şarkıları seviyorsam hep onları okudum. Küçükken de demiştim ben büyüyünce bu şarkıları okuyacağım diye. Seni yerler şarkısını ilk hazırladığımda çevremde herkes tepki gösterdi. Saçmalama, Sezen Aku ile özdeşleşmiş bir şarkı bu, hata yapıyorsun dediler. Şarkı çıkınca tabiki patladı gitti. Ardından 'Seni Aldattım' şarkısını yaptım, başta ona da tepki aldım ama o da yürüdü gitti. Doğru şarkılar ve doğru coverlarla ilerliyorum. Bazılarının yaptığı coverlar çok kötü, ben çok üzülüyorum. Bazen bu şarkıyı ben alacaktım ne güzel olurdu diyorum. Çok sevdiğim bir kaç şarkıyı dinledim bazı insanlardan ve neden öyle kötü yaptıklarını anlayamadım. Tabi çok beğendiklerim de var. Son dönemde 'Kim ne derse desin aşk için' coverını çok sevdim. Başka da var ama şu an aklıma gelmiyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...