Güldür Güldür Show'da Kerem Gönlüm sürprizi

Güldür Güldür Show'da Kerem Gönlüm sürprizi

MAGAZİN Haberleri

Show TV'nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show'a basketbolcu Kerem Gönlüm ve ünlü şarkıcı Haluk Levent konuk oluyor.

Güldür Güldür Brezilya dizisi serisi devam ediyor… Daha önce Nezarosa ile nişanlı olan Bilal bu sefer de Sinemozza ile nişanlanırsa neler olur? İsmail ve Yeter Sinemozza'nın gerçek ailesi mi? Yine hangi büyük sırlar açığa çıkacak.. Sinemozza ve Bilal kavuşabilecek mi?


Başka bir takıma sattığı oyuncusu Mesut tarafından takımına 70 gol atılan İsmail Hoca Zemin Kötü'ye konuk olacak… Program sunucusu Fikri, yorumcu Bilal ve İsmail arasında neler yaşanacak? Programa yorumcu olarak katılan Kerem Gönlüm İsmail Hoca'ya neler anlatacak?


Dolandırıcılık, cinayete teşebbüs suçlarından yargılanan Şevket kendisini nasıl savunacak? Türkiye'nin ilk jürisi Mehtap, Bahadır ve Dilek Şevket'in suçlandığı davalarda ne karar verecek? Şevket'ten şikayetçi olan Haluk Levent'in başına neler gelmiş olabilir?


Kadınları anlamak için kursa giden Hüseyin, İbrahim ve Bahadır aldıkları dersler sayesinde başarılı olabilecek mi? Kurs hocası Nezaket erkeklere kadınlar hakkında hangi önemli dersleri verecek? Erkekçe kursu alan Yeter, Dilek ve Mehtap'ın öğrendikleri ile kadınca kursunda öğretilenler arasında ne farklar var?


"Güldür Güldür Show", yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...