Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kemal İnci kısmetini arıyor

Kemal İnci kısmetini arıyor

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Bilal İnci'nin kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Kemal İnci, Esra Erol'un programında mutluluğu arıyor.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Bilal İnci'nin kardeşi, yönetmen ve oyuncu, 'Yalnızlar Rıhtımı' şarkısının da bestecisi Kemal İnci, Esra Erol'un izdivaç programında taliplerini aramaya çıktı. 82 yaşındaki İnci, 46 yıllık evliliğini 6 yıl önce bitirdikten sonra, yalnızlığına son vermeye karar verdi. Bu zamana kadar evliliğini çocukları için yürüttüğünü söyleyen İnci, eski eşinin film ve sinema ile ilgilenmediğini ve yeni eşinin işine saygı duyması gerektiğini belirtti.
40-45 yaşlarında bir kadınla evlenmek isteyen Kemal İnci, "Kilolu bir hanımla evlenmek istemem çünkü ben hemen her gün dans etmeye giderim." açıklamasında bulundu. Esra Erol ise duruma müdahale etti ve yaş aralığının çok küçük olduğunu belirterek, yaş kriterini 55-65 aralığına çıkardı. Kemal İnci'nin kiminle evleneceği merak konusu oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...