Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yağmur Atacan'a yapılan saldırıya 23 yıl hapis istemi

Yağmur Atacan'a yapılan saldırıya 23 yıl hapis istemi

MAGAZİN Haberleri

Yağmur Atacan'ın 7 Nisan 2014'te uğradığı silahlı saldırı ile ilgili savcılık tahkikatı tamamlandı.

Oyuncu Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan 7 Nisan 2014 günü İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıdan şans eseri yara almadan kurtulmuş, mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıkmıştı. Olayla ilgili iddianameye göre Yağmur Atacan, arkadaşları Erdal E., Hakan A. ve Gizem Ç. ile birlikte araca bineceği sırada yanından motosikletle geçen Galip T., ruhsatsız olarak taşıdığı tabancasını çıkarttı ve Atacan'a doğru ateş etti.
SİLAH TUTUKLUK YAPTI
İkinci kez ateş edeceği sırada tutukluk yaptığı için silah ateş almadı. Bunun üzerine Yağmur Atacan'a "Öldün oğlum sen. Gününü göreceksin kaçma" diye bağıran Galip T., silahın sürgüsünü geriye doğru çekip tekrar ateş etmeye çalışsa da başarılı olamadı ve motosikletle kaçtı. Adli Tıp İhtisas Kurulu'ndan cezai ehliyeti olmadığına ilişkin raporu bulunan Galip T. yeniden Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi ve kendisine suç tarihinde kasten adam öldürmeye teşebbüs ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarına karşı cezai işlem sorumluluğunun tam olduğuna dair rapor verildi. İddianamede Galip T.'nin eyleme daha önceden karar vermesi, silah temini, Yağmur Atacan'ı takip etmesi gibi birçok eylemi tasarlayarak işlediği iddia edildi. Şüpheli hakkında "Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs" ve "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçları kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle 23 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...