Mahkeme Malkoç Süalp'i haklı buldu

Mahkeme Malkoç Süalp'i haklı buldu

MAGAZİN Haberleri

Mahkeme, eşi Bade İşçil'in koydurduğu 2 aylık yaklaşmama ve öfke kontrolü kararına itiraz eden Malkoç Süalp'i kısmen haklı buldu

Bade İşçil'in suçlamalarına itiraz eden Malkoç Süalp, ünlü oyuncunun lüks ve şöhret tutkusu nedeniyle aralarında tartışma çıktığını, boşanmayı da asıl kendisinin istediğini ileri sürdü. Mahkeme, Süalp'i kısmen haklı buldu. Bu gelişme üzerine İşçil'in konutuna ve işyerine 2 ay yaklaşmaması, ayrıca öfke kontrolü ve stresle başa çıkma için rehabilitasyon programlarından destek alması kararı kaldırıldı. Mahkeme, Malkoç Süalp'in eşine karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama benzeri söz ve davranışlarda bulunmaması yönündeki kararın ise devamına karar verdi. nbsp;
nbsp;
Şiddete uğrayan aslında benim
Malkoç Süalp, eşinin iddialarına ve suçlamalarına itiraz dilekçesinde şöyle karşılık verdi:
nbsp;
* Eşimin aşırı kıskançlığı, hırs tutkusu ve agresif yapısı yüzünden tartıştık. Tartıştığımız süreçte hiçbir zaman onu tehdit etmedim, hakarette bulunmadım. Buna rağmen eşim bana boşanma davası açtı. Daha sonra kendisi de pişman olup vazgeçti. Bana bebeğimiz için barışmak istediğini söyledi. Çocuğumuz için teklifini kabul ettim.
nbsp;
* Boşanma durumunu basına duyurunca yine aramızda tartışma çıktı. Bu tartışmalar sırasında feragat ettiği boşanma davasının arkasında olduğunu, dilekçedeki iddialarının az bile olduğunu, aslında pişman olmadığını söyledi. Ben de kendisine evliliğin böyle yürümeyeceğini, boşanmak istediğimi söyledim.
nbsp;
* Boşanmak istediğimi söyleyince "Ben sana daha neler yapacağım, senin iş hayatını bitireceğim, senin hayatını mahvedeceğim" diyerek tehditte bulundu. Bu tehditleri 7-8-9 Temmuz 2015 tarihlerinde, üç gün boyunca sürdürdü. Üzerime yürüdü. Asıl şiddete uğrayan benim. Suçlamaları kabul etmiyorum. nbsp;(Kelebek)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...