HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emrah'a 1227 lira haciz

Kaynak:
Emrah'a 1227 lira haciz

MAGAZİN Haberleri  / 

Beş yıldır ödemediği bin 100 liralık borcu yüzünden iki lüks aracına haciz konulan Emrah, borcunu ödeyip otomobillerine kavuştu.

2010 yılında İstanbul Polat Towers'taki dairesini bir güzellik merkezine kiraya veren ve beş yıllık kira sözleşmesi imzalayan Emrah, bir yıl sonra daireyi bir başkasına sattı. Dairede uzun vadeli oturacağı ümidiyle içinde tadilat yapan güzellik merkezi, satışı nedeniyle mağdur olduklarını iddia ederek mahkemeye başvurdu ve 400 bin TL'lik tazminat davası açtı. Yerel mahkeme davayı reddederken Yargıtay kararı bozdu ve güzellik merkezi sahibinin mağdur olduğuna hükmetti.


1127 LiRA BORÇ YÜZÜNDEN HACiZ
Yargıtay güzellik merkezinin avukatı Asuman Yüksel'e vekalet ücreti olarak 1100 lira ödenmesine hükmedildi. Fakat Emrah bu vekalet ücretini zamanında ödemedi. Bunun üzerine icra takibi başlatıldı ve Emrah'ın üzerine kayıtlı BMW ile Mini Cooper araçlara haciz kondu. Yakalama emri çıkarılan araçlar, Ulus Otoparkı'na çekildi. Faiziyle birlikte 1227 lira ödeme yapan Emrah haczi kaldırdı.


MAGAZİN
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...