Yalın 4 Ağustos'ta Harbiye'de

Yalın 4 Ağustos'ta Harbiye'de

MAGAZİN Haberleri

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde yerli ve yabancı 25'i aşkın yıldıza ev sahipliği yapacak olan Turkcell Yıldızlı Geceler 28 Temmuz'da başlıyor

Organizasyonunu Pera Event'in üstlendiği müzik şöleni Turkcell Yıldızlı Geceler, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde 4 Ağustos'ta Yalın'ı, 7 Ağustos'ta Mustafa Ceceli'yi 16 Ağustos'ta ise Murat Dalkılıç'ı ağırlayacak.
Pop Müziğin üç prensi, muhteşem sahne performansları, dillerden düşmeyen şarkıları ve sürprizleri ile müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.
nbsp;
4 AĞUSTOS YALIN
Heyecanla beklenen bir Yalın klasiği … Harbiye'nin ortasında akustik sahne …
Beraber şarkı söylemenin dünyanın en güzel şeyi olduğuna inanan Yalın, Harbiye konseri için özel olarak tasarlanan sahnesinde, nbsp; yeni şarkılarının yanı sıra unutulmaz hitlerini de seslendirecek.
2013 yılındaki nbsp;konserinde, ilk kez, Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nun nbsp;ortasında nbsp;bulunan kontrol odası üstünü nbsp;ikinci bir sahne haline getiren Yalın, hayranlarından gelen yoğun istek üzerine nbsp;akustik sahnesini nbsp;yeniden Harbiye'nin ortasına taşıyacak.
Pop müziğin sevilen ismi, konserindeki akustik bölüm ve sahnesinde ağırlayacağı konuk müzisyenler nbsp;ile sevenlerine müzik ziyafeti yaşatacak.
7 AĞUSTOS MUSTAFA CECELİ
Mustafa Ceceli'ye dünyaca ünlü dansçılar eşlik edecek…
Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konseri için hazırlıklara aylar öncesinden başlayan Mustafa Ceceli, farklı sahnesiyle çok ses getirecek.
400 adet şov ışığı ve mapping gösterileri ile müzikseverlere büyük bir sahne şovu hazırlayan Ceceli'ye nbsp;Micheal Jackson Tribute Tour dans direktörü, Kesha, Jessie J. Ve Black Eyed Pees ile aynı sahneyi paylaşan dansçılar eşlik edecek.
Bu unutulmaz konserini DVD olarak da müzikseverlere sunmaya hazırlanan sevilen sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını Açıkhava Sahnesi'nde 27 kişilik dev bir orkestra ile seslendirecek.
16 AĞUSTOS MURAT DALKILIÇ
Murat Dalkılıç, ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde…
Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde ilk kez sevenleriyle buluşacak olamanın heyecanını yaşayan Murat Dalkılıç, bu geceye özel hazırladığı repertuarı ile müzikseverleri hem coşturacak hem hüzünlendirecek.
Sürprizlerle dolu konser için dans dersleri alamaya başlayan Dalkılıç, sahne performansının yanı sıra söyleyeceği şarkılar ile de unutulmaz bir geceye imza atacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...