Cem Yılmaz'ın yeni imajı çok konuşulacak

Cem Yılmaz'ın yeni imajı çok konuşulacak

MAGAZİN Haberleri

Cem Yılmaz, yeni filmi için yeni imajıyla bir hayli dikkat çekti. Görenleri şaşkına çeviren Cem Yılmaz'ın yeni hali çok konuşulacak gibi gözüküyor...

Cem Yılmaz yeni filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' için kılıktan kılığa giriyor. Cem Yılmaz, çekimleri Bulgaristan'da devam eden yeni filmi için yeni imajıyla bir hayli dikkat çekti. Görenleri şaşkına çeviren Cem Yılmaz'ın yeni hali çok konuşulacak gibi gözüküyor...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz,yeni çektiği film için yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyor.Komedyen çektiği filmin hem senaryosunu yazıyor hemde yönetmenliğini yapıyor.


Cem Yılmaz,, senaryosunu da yazdığı filmde aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor. Ünlü komedyene başrolde Çetin Altay, Irina Ivkina ve Zafer Algöz'ün eşlik ettiği, 140 kişilik bir teknik kadroyla çekilen film, ekim ayında vizyona girecek.


Filmin Twitter hesabından paylaşılan yeni fotoğraflar arasında özellikle Cem Yılmaz'ın beyaz saçları, küpeler ve dövmelerinin yer aldığı kare dikkat çekti. Bulgaristan'da çekimleri süren filmin kadrosunda Zafer Algöz, Çetin Altay ve Irina Ivkina bulunuyor.

Cem Yılmaz'ın yeni imajı çok konuşulacak


KEMAL DE YANINDA


Film için yoğun bir tempoda çalışan Cem Yılmaz, çekimleri yarıda bırakıp Türkiye'ye gelemeyince oğlu Kemal'i yanına getirtti. Yılmaz'ın anne ve babası, geçtiğimiz günlerde babasıyla hasret gidermesi için Kemal'i Bulgaristan'a götürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...