- Olayları bitmiyor! Bu kez de adliyeyi birbirine kattı
2 saat 20 dakika önce

Banu Parlak adliyeyi birbirine kattı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
 - Gelini Dilan Polat’ın izinden gidiyor, işte yeni mesleği
5 saat 37 dakika önce

İşler tıkırında! Şükran Polat gelini Dilan Polat’ın izinden gidiyor, işte yeni geçim kaynağı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından soruşturma başlatılan ve yaklaşık 5 aydır cezaevinde bulunan Dilan Polat’ın kayınvalidesi Şükran Polat, kendine yeni bir iş buldu. Gelinin izinden giden Polat’ın sosyal medyada ürün satışı yapması görenleri şaşırttı.
Magazin - Magazin
6 saat 16 dakika önce

Orhan Gencebay’ı eleştirenlere Sevim Emre ateş püskürdü! “İstese Cumhurbaşkanı olurdu”

Arabesk müziğinin güçlü sesi Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı yazmıştı. Son olarak Kurum ile birlikte sahneye çıkıp şarkı söyleyen Gencebay için ‘iktidar yanlısı’ eleştirileri geldi. Bu eleştirilere ünlü sanatçının eşi Sevim Emre’den cevap gecikmedi.
 - Yeni skandal patlak verdi
7 saat 48 dakika önce

Kıvanç-Beril Talu çiftinin mağdurları artıyor! Kuaförlerini de dolandırdıkları ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, 150 milyonluk vurgun iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma devam ederken yeni bir skandal daha patlak verdi. Çiftin, Ali K.’yı bir kuaför dükkanına ortak etme vaadiyle dolandırdığı öğrenildi.
 - Eski ortağıyla mahkemede yüzleşti
8 saat 29 dakika önce

Dilan Polat eski ortağı Nez Demir ile mahkemede yüzleşti! Ağlayarak ifade verdiler

Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir’den şikayetçi olmuştu. Bugün gerçekleşen ilk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti. İki arkadaş duruşmada ağlayarak ifade verdi. Daha sonra ise Dilan Polat şikayetinden vazgeçtiğini belirtti.
 - Çocuklar Duymasın'ın yıldızından şiddet itirafı
11 saat 9 dakika önce

Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Hayal Garip’ten itiraf: Hem fiziksel hem de psikolojik şiddete uğradım

Bir dönem Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı ‘Duygu’ karakteriyle yıldızı parlayan Hayal Garip, sosyal medya hesabından sevgilisi Serkan K. tarafından hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğünü itiraf etti. Yaşadıklarını satır satır anlatan Garip, söz konusu olayla ilgili davanın bugün görüleceğini belirtti.
Magazin - Magazin
12 saat 41 dakika önce

Eski şampiyon Adem Kılıçcı’dan Survivor itirafı! “Acun Ilıcalı’ya kırgınım” deyip içini döktü

Survivor 2018 şampiyonu ve milli boksör Adem Kılıçcı, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. “Acun Ilıcalı’ya kırgınım” diyen Kılıçcı sebebini açıkladı ve bu sene Survivor All Star’a neden gitmediğini anlattı.
 - Yıldız Tilbe emekli oldu, maaş yorumu gündeme oturdu
22 saat 14 dakika önce

Yıldız Tilbe emekli oldu, maaş yorumu gündeme oturdu

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan sanatçı Yıldız Tilbe, emekli olduğunu açıkladı. Emekli maaşını beğenmeyen Tilbe, "Eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırlardı. Şimdiki emeklilere Allah yardım etsin" dedi.
Magazin - Magazin
27 Mart 2024 - 17:12

Boşanmak için 3 dava açmışlar! Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı’dan ilginç taktik

Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı, dün gerçekleşen dava ile tek celsede boşandı. Çiftin ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı davaya ilişkin detaylar ise duyanları şaşırttı.
 - Erkan Petekkaya’nın acı günü: Canım babamı kaybettik
27 Mart 2024 - 16:05

Erkan Petekkaya’nın acı günü: Canım babamı kaybettik

Erken Petekkaya’nın babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından duyurarak cenaze bilgilerini paylaştı.
Magazin - Magazin
27 Mart 2024 - 14:53

Dilan Polat'ın sınır dışı edilen yardımcısı Şule yeni işiyle şaşırttı! Paraya para demeyecek

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat’ın Özbekistan uyruklu yardımcısı Şule, sınır dışı edilmişti. Memleketine geri dönen kadın yeni işiyle hayrete düşürdü.
 - Kadir İnanır’dan güzel haber
27 Mart 2024 - 14:32

Kadir İnanır’dan güzel haber: Entübe durumda değil, iletişim kurmaya başladı

Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz Pazar günü hastaneye kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Kadir İnanır’ın son sağlık durumuna ilişkin doktoru Necdet Sağlam açıklama yaptı. Sağlam açıklamasında “Kadir İnanır artık entübe durumda değil, iletişim kurabiliyor. Eşini yanına aldık. Tepki veriyor, fizik tedavisine devam ediyoruz” dedi.
 - Yeni detaylar ortaya çıktı: Hem tehdit hem saldırı
27 Mart 2024 - 12:36

Banu Parlak’ın köpeği yavru köpeği öldürmüştü! Yeni detaylar ortaya çıktı: Tehdit edip saldırmışlar

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın tasmasız dolaştırdığı ‘Drago’ isimli köpeği, komşularının köpeğine saldırarak öldürmüştü. Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran olay sonrası konuyla ilgili mağdur ailenin avukatı Sevde Canik açıklama yaptı. Canik, müvekkillerinin tehdit edildiğini ve saldırıya uğradığını açıkladı.
 - Tepki çeken 'Murat Kurum' hareketi
27 Mart 2024 - 12:09

Murat Kurum’un seçim poşetini çöpe atan Murat Ünalmış tepki çekince geri adım attı

‘Gülcemal’ , ‘Bir Zamanlar Çukurova’ , ‘Yer Gök Aşk’ gibi dizilerde rol alan Murat Ünalmış, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum adına dağıtılan seçim torbasını çöpe atmıştı. Ünalmış, tepki çeken hareketi sonrası sosyal medyadan açıklama yaptı.
 - Özkan Uğur'un eşi konuştu: MFÖ 'MF' oldu, biraz durun
27 Mart 2024 - 11:32

Özkan Uğur’un eşi ilk kez konuştu: MFÖ ‘MF’ oldu, büyük cesaret, biraz durun

Geçtiğimiz yıl vefat eden MFÖ grubunun üyesi ve usta sanatçı Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan, eşinin vefatından sonra ilk kez röportaj verdi. MFÖ grubunun Özkan Uğur olmadan konser vermesine ve ‘MF’ olarak sahne almasına değinen Aslan “Kızmadım. Benim tek söylediğim şuydu; biraz durun!” dedi.
 - Sinem Kobal’dan heyecanlandıran set ziyareti
27 Mart 2024 - 10:29

Sinem Kobal’dan heyecanlandıran set ziyareti! Ömer dizisinin kadrosuna mı katılıyor?

Uzun süredir TV ekranlarından uzak olan Sinem Kobal, Ömer dizisinin setinden fotoğraf paylaştı. Heyecana neden olan bu paylaşım akıllarda soru işaretleri de bıraktı.
 - Kuruluş Osman’da üzen ayrılık! Başrol veda ediyor
27 Mart 2024 - 09:48

Anne olmak için gün sayan Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman'a veda ediyor

ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kuruluş Osman’da Malhun Hatun rolünü üstlenen Yıldız Çağrı Atiksoy, şimdilerde 7 aylık hamile. Gebeliğinin son haftalarında çabuk yorulmaya başlayan oyuncu, çok yakında diziye veda edecek.
Magazin - Magazin
26 Mart 2024 - 15:25

Survivor'daki kazanın faturası dudak uçuklattı! Yunus Emre'nin geliri gündem oldu

Survivor All Star'da meydana gelen kazanın maliyeti belli oldu. Ödül oyununu kazanan kırmızı takımda Yunus Emre’nin kullandığı jet ski hakimiyetini kaybederek Nagihan'ın kullandığı jet ski'ye çarpmasının ardından Acun Ilıcalı'ya 3 milyon TL’lik hesap çıkınca Yunus Emre'nin geliri de merak edildi. İşte iddia edilen rakam...
 - 10 yıllık evliliğini bitiren Buse Terim'den ilk açıklama
26 Mart 2024 - 14:18

10 yıllık evliliğini bitiren Buse Terim'den ilk açıklama

Buse Terim, 10 yıllık kocası Volkan Bahçekapılı'dan bugün boşandı. 2 kızı olduğunu hatırlatan Terim, ilk açıklamasında "Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık." dedi.
 - Rüya evlilik bitti! Buse Terim boşanıyor
26 Mart 2024 - 10:13

10 yıllık evlilik bitti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim bugün boşanıyor

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, 2 çocuğunun babası 10 yıllık kocası Volkan Bahçekapılı'dan bugün boşandı.
Magazin - Magazin
25 Mart 2024 - 16:53

Shakira’dan 7 yıl sonra yeni albüm! İsmi dikkat çekici

Latin Amerika kökenli dünya starı Shakira, "Las Mujeres Ya No Lloran" adlı yeni bir albüm çıkardı. 16 şarkıdan oluşan albümün ismi "Kadınlar artık ağlamıyor" anlamını taşıyor.
Sona Git